|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:31 |
Skracanie tematu |
Autor |
Wiadomość |
villemann
|
Wysłany: 09-02-2006, 18:21 Skracanie tematu
|
|
|
Pomysl troche dziwny, nigdzie czegos takiego nie widzialem, chyba takiego moda nie ma, dlatego pisze tutaj, bo moze jakis magik postanowi uszczesliwic troche luda i cos takiego napisac
O co mnie chodzi
No wiec sa sobie tematy (chyba na kazdym forum) p.t. Teraz slucham, Nie na temat, bzdury (itd. itp.)
Rozrastaja sie czasem do niebotycznych rozmiarow (po kilka tysiecy postow).
Fajnie by bylo jakby dalo sie np. pierwsze 30 stron zbic do jednego tematu, ktory wygladal by na przyklad:
nick data napisal: tresc
nick2 data2 napisal: tresc2
itd.
(Mniej wiecej tak jak wyglada wersja do druku)
Tylko, co dla niektorych sepow forumowych wazne, ilosc postow uzytkownikow nie moglaby sie zmniejszac, czyli skupienie tych ilustam postow w jeden nie zmienialoby nic poza iloscia stron tematu
Lojezu, namotalem, mam nadzieje, ze ktos to w ogole zrozumie
Pozdrawiam i czekam na odzew |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gracek
|
Wysłany: 09-02-2006, 19:01
|
|
|
rozumiem. ale w jakim celu takie cos? |
_________________ ### |
|
|
|
|
villemann
|
Wysłany: 09-02-2006, 19:40
|
|
|
Hmmm...
hlehlehle... Zabiles mnie tym pytaniem
Nie wiem, no chyba podobaloby mi sie to
No i troche uprosciloby bajzel na forum...
Chociaz z drugiej strony... Jak sie nad tym zastanowic... |
|
|
|
|
chelloPL
|
Wysłany: 09-02-2006, 22:12
|
|
|
villemann napisał/a: | Fajnie by bylo jakby dalo sie np. pierwsze 30 stron zbic do jednego tematu, ktory wygladal by na przyklad: |
Przypomnę, że ograniczenie rozmiaru postu, to 64k. Więc zastanów się, co będzie jeśli napiszę post mający 20k znaków - wówczas nijak nie połączysz 30 postów w jeden. |
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
Gość, a czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!