|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-09-2007, 07:42 |
[problem] Szerokosc portalu / paska sondy |
Autor |
Wiadomość |
RazerPL
|
Wysłany: 27-01-2006, 02:48 [problem] Szerokosc portalu / paska sondy
|
|
|
Witam, mam problem z szerokoscia lewej kolumny portalu.
Mimo tego ze szerokosci obu kolumn portalu zmienilem z 200px na 150px lewa kolumna wciaz jest za duza (wystarczy na oko porownac ja z prawa) Wydaje mi sie ze blad tkwi w ustawieniasz dlugosci wykresow sondy poniewaz gdy wylacze sonde szerokosc kolumny jest ok.
Czy mozna w jakis sposob zmniejszyc dlugosc wykresu sondy zeby ten 100%-owy wykres zajmowal polowe mniej miejsca (byl o polowe krotszy)? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
regua
|
Wysłany: 27-01-2006, 08:49
|
|
|
Hmmm... a jak ja oglądam twoje foum to wszystko jest ok - tzn. lewy pasek jest węższy. Zmieniałeś coś? |
|
|
|
|
RazerPL
|
Wysłany: 27-01-2006, 15:18
|
|
|
Zgadza sie, zapomnialem ze dla niezarejestrowanych wyswietlaja sie pytania sondy, a nie wyniki Oto jak strona wyglada gdy wyswietlaja sie wyniki. Chodzi mi o to zeby pasek 100% (w tym przypadku 3 oddane glosy) nie byl taki dlugi bo poszerza mi cala kolumne Gdzie i jak go skonfigurowac?
prawa_kolumna.jpg
|
|
Plik ściągnięto 93 raz(y) 69,25 KB |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!