|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 12-09-2007, 22:40 |
Jak zrobic aby user podczas rejestracji mogl wybrac grupe? |
Autor |
Wiadomość |
Adnix
|
Wysłany: 20-01-2006, 02:41 Jak zrobic aby user podczas rejestracji mogl wybrac grupe?
|
|
|
Chodzi mi o to aby uzytkownicy sami podczas rejestracji dopisywali sie do konkretnej grupy. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
gaku
|
Wysłany: 20-01-2006, 08:05
|
|
|
tworzysz grupe iotwarta i oni sie do niej zglaszaja, moderator grupy kaceptuje i jest |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
|
azazello
|
Wysłany: 20-01-2006, 13:17
|
|
|
gaku napisał/a: | tworzysz grupe iotwarta i oni sie do niej zglaszaja, moderator grupy kaceptuje i jest |
chyba nie o to mu chodziło
standardowo nie moża ale można ustawić by po rejestracji usera automatycznie przenosiło do wybranej grupy |
|
|
|
|
Mariuszaraj
|
Wysłany: 20-01-2006, 13:23
|
|
|
lub napisać temat o grupach i możliwości dołączenia; i po rejestracji w pa przekierowac do tego tematu |
|
|
|
|
Dlugi
|
Wysłany: 20-01-2006, 13:42
|
|
|
Nie lepiej zaznaczyc zeby dodawalo automatycznie do grupy po przekroczeniu ilosci postow i tutaj dac wartosc 0 |
|
|
azazello
|
Wysłany: 21-01-2006, 11:41
|
|
|
Dlugi napisał/a: | Nie lepiej zaznaczyc zeby dodawalo automatycznie do grupy po przekroczeniu ilosci postow i tutaj dac wartosc 0 |
o tym własnienapisałem wyżej po co sobie utrudniac życie ; |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!