|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 12-09-2007, 22:40 |
Instalacja |
Autor |
Wiadomość |
regua
|
Wysłany: 21-01-2006, 17:54 Instalacja
|
|
|
Zainstalowałem sobie forum na serwerze WEBD, ściągnąłem i wgrałem plik config.php, no i przywitało mnie phpBB przyjacielskim komunikatem:
Cytat: | #÷V@VëČŹŁ´ĄÁĽ¨j°Ľ
V@őŁőůůĂŹőBËĄŔę°ćřő0TÍ: ë0=mć,e5bigDžD(KŞ.*?Á>a9sjŽfę ÖuA' ¨ ¨#SSË7lYĘŮHaLOşő!É$& yפu9HWĘu*[<G§gí;Ńę ě: ;ęźÇt@ąSQiFK
SUł]^SŠYswAM%fÍ+\óA
ĎIóńůůăżtéQÔG9Czřň0.^ĘąkGUö\F1°ĘçţáUČŹ%âůt OźXŠ]=Ĺ}î &fŽiÔşŽ`|ܨ+A(Ž'¸<1Îzněó1ĆÂ{Á&dˇq´VϨ¸°7%ÚĺjÔ¸çúHjčmWĘlş5b ůXÇ68ô:f*k7SXÜĹmv_ŔŹĹ¤4Ň#Jôo Őo4ŘE2VĘ-Ž[ÜźTaĎ Ôe˝)ű\ŘKĚ:ÁňÉőĐ{Uŕę溯Ű
Y Ůd[řScxgśśyóČ ľĚ&ĘZf/Ű[÷¨F1×ĂňęŰ;uÔGHłO
ŢdÉjŢ3Đ0Á°´ä8*í+s#Őž+(h R]ŰŔuĐ6`˙`˙ *`OW*; úD˙ \nŐş
PÝ2žÂű źľxě\>¤>FŰf˝Ľ<8C~Í&cŻ§Śš'Âxťň ż ¸}Ë~=vE80 § Tśn=ĺ˙\)QÇZ¤|ě¸,żÓ¤ˇaEŽ2ŇĄUmmĚŠ/¨9Ł6ąUcU+J#ŠS}^I1fJźR XO7ĐmUłŹť¨Č*neŔ5\VŘÎѲ Đ( ĹýäŢqCehSx7 óŠké$EXž*ȢŘ-}EĎŰb7úť oaNŻăŢ0×éZhť72}ş0%DtxěŠ$C']đ(ŚĄë@Aß
.î|[âćG<íě=SóĺmMUV?Ř?˛NĐŰIšMsąÔŚahQ8nĎíŐŻ#ŻŠtĚ)CĺC1?9VYzél5łT ÚąéZMő} řýĄĽ GşEÖf×RÖŚś°â0KPÁ÷xu4ç.K^/ýl<UŁ1@s]Ăř$*Yî ~r&ĂbúkűŢyEyĹhŢϲ`ĎnȤÔ-ÖPóÓ˛qĎŕZ$Ůžéťăü=Ťtr˛ÍpŤ,¸ęé
0ĚUĐ"°Nţţ\ŽäŘëďÁ t7L˙^ÜĽe´)Ú&đ[;,ŁoJRzĐB9\]KýN%&*ŻĺžěŢ2Išułg"ćśďâŇ|
ůďWŘąoĘf@âÔşníÎs5>|ÁwĄŮyÚ˝h|a¸ńó$wERw¸ úŮ"ŞŞpClßęiťbŹ:6BŮ|ôĽˇqgCä1f2śÇsęq3Ä? ń,ĘTś Ů X>ć1pkGíóN7b}h6häβvăŃ @éęÖX¨ÁWęöŻöžőžő|n^čĄĹÜCs6j 5 dűŃË11WułçcççŮ_ăÁ$úĸUŘ +ńŢ Ť\śMşŚóí[ŻđDŤŃVćé7ŔĄrDÇfXĎ5_K\ňŮJjz°ťR"ŢćÜBţ@YřbŚKc}e#ĘxBO°;(OźČ"l/\îH_ţhťÖÉ8ŻQ ÁÓBĢVöú!žř)EaőoÎW~TƧ r1lĹĄAóS<Ëč§ďJ7Í źŔ×\~ /Xńmgę5%ý^žN O°ë ONŘ^âčudďKÄCÓ˙^ŻnK^âL/-ę5÷FDĐžC/N_°H/seܧÓęńh.ĐkŹ áĄçBq}E!d|ă ÷"IŻHŕŤë9ęőŢŐăÚô(|žč OŕeízłÎŞˇIŰ<Ŕąmăđ){t 7đM 1)RLSX˛"ú}CďxI_đ.č×çzE,Ôöüôôęßżşxúĺ3zšKU˝^ÝFb gé Abu:8TQó @rŃ+ĺc|÷b¤ĎşÇ7ď$aúKă#łCAŰ:ťwOż [őü)Ż,j6ŰúĐüôm},őjß ;yzř^/4ÁÂOłRňşü!ÖuPJÎ /ÎJŚq<î4˛çČőź`dŃ6¨|é¸}0ŮMŤ~¸2XxžŹËpĐ íF ĐŮSëČ÷%őň V;ÂIÚ-Ě[Ś÷čqÔ¤1]qÜŔ¸éôŘ÷Nîý??šY! | Jest to wersja 1.9.4. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 21-01-2006, 17:57
|
|
|
juz nie bede mowil zebys wylaczyl komprezje |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!