|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Nie mogę się zalogować po instalacji skórki |
Autor |
Wiadomość |
Slivman
|
Wysłany: 20-01-2006, 00:44 Nie mogę się zalogować po instalacji skórki
|
|
|
Przeglądałem FAQ i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Jeśli jednak podobny temat już gdzieś jest, to przepraszam.
Otóż po instalacji nowego stylu ustawiłem go sobie w profilu, by się mu przyglądnać. Okazało się, że nie działa i strona się nie wyświetla. Od trej chwili od razu po zalogowaniu pokazuje mi się błąd skórki (którą już skasowałem) a więc nie mogę jej zmienić w profilu. Nie mogę także nic zmienić w panelu administratora... Co robić? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 20-01-2006, 00:45
|
|
|
w phpmyadminie wykonaj zapytanie
Kod: | UPDATE `phpbb_users` SET `user_style` = '1' |
|
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
Slivman
|
Wysłany: 20-01-2006, 01:21
|
|
|
Gdzie dokładnie jest ten plik? |
|
|
|
|
geman
|
|
|
|
|
Adnix
|
Wysłany: 20-01-2006, 02:30
|
|
|
na serwerze gdzie masz wgrane forum jest opcja phpmyadmin. zaloguj sie do niej i odpal polecenie sql |
|
|
|
|
Slivman
|
Wysłany: 20-01-2006, 10:55
|
|
|
Dziękuję Wam wszystkim bardzo. Dzięki waszym radom mogłem sobie poradzić. Chylę czoła. |
|
|
|
|
Paweł__
|
Wysłany: 20-01-2006, 15:00
|
|
|
Mój problem polega na tym, że po próbnej instalacji stylu nie mogę się zalogować. Styl zainstalował się poprawnie, a po kliknięciu "Odinstaluj i usuń pliki" starego stylu, gdy chcę się zalogować wyskakuje mi error :
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not get theme data for themes_id [9]
Problem ten występuje tylko i wyłącznie na moim koncie, konta innych użytkowników działają poprawnie. Pomocy. Z góry dziękuje. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
geman
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!