phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: arcy
12-09-2007, 15:53
Ukryć/oszukać liczbę wyświetleń tematów?
Autor Wiadomość
prezesonline

Wysłany: 13-01-2006, 03:06   Ukryć/oszukać liczbę wyświetleń tematów?

Witam

Założyłem właśnie kolejne, nowe forum. OD ZERA. Więc jest problem marketingowy - widać, że prawie nikt nie czytał wątków. To bardzo zniechęca czytających, bo rezygnują, widząc, że strona nie jest popularna. Czy da się wyłączyć pokazywanie liczby odsłon, albo jakoś mieć wpływ na ich zawyżenie przynajmniej? Boską opcją byłoby, gdyby tylko admin mógł sprawdzać, ile odsłon miał jaki temat.
Jeśli coś z moich marzeń jest możliwe, proszę o jak najprostrze formułowanie wyjaśnień, będę gorąco wdzięczny za podanie linków, jeśli ten temat był gdzieś poruszany, w wyszukiwarce nie znalazłem nic.
Pozdrawiam wszystkich!

Gadatliwa Kasia 

niczeq

Wysłany: 13-01-2006, 06:20   

Mi przychodzi bardzo prosty sposob do glowy - autoodświezanie, albo poprostu reczne odswiezanie tematu :roll:
Tak mozesz "nabic" wystwietlenia :roll:

Potrzebujesz porządnego hostingu??? Skontaktuj się ze mną przez PW

prezesonline

Wysłany: 13-01-2006, 11:02   

No wiem :roll: Mogę nawet ustawić odświerzanie co sekundę, ale nie na tak prymitywnym oszustwie mi zależy. Wolałbym, żeby w SubSilver dało się całkiem jakoś ukryć liczbę odsłon. Nikt mi nie pomoże? :?

geman

Wysłany: 13-01-2006, 11:48   

Plik templates/NAZWA_STYLU/viewforum_body.tpl
Usuń:
Kod:
<th width="50" align="center" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_VIEWS}&nbsp;</th>

oraz
Kod:
<td class="row2" onMouseOver="this.style.backgroundColor='#EFEFEF'; this.style.cursor='default';" onMouseOut="this.style.backgroundColor='#DEE3E7';" align="center" valign="middle"><span class="postdetails">{topicrow.VIEWS}</span></td>

prezesonline

Wysłany: 13-01-2006, 11:58   

Dzięki wielkie :) Zaraz przetestuję. Pozdrawiam!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi