|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Widmo 05-01-2006, 11:39 |
spec od php |
Autor |
Wiadomość |
noob
|
Wysłany: 05-01-2006, 10:12 spec od php
|
|
|
Witam po krótkiej przerwie, zrobiłem nowego layouta, ale mam kilka problemów z nim związanych. Rozchodzi się o zsynchronizowanie strony, z forum. Otóż na stronie powinno być 7 najnowszych tematów z forum, powinien być panel użytkownika, statystyki, oraz pobieranie newsów, z wyznaczonego id forum, tematu. Siedzę nad tym mnóstwo czasu (ponad 3 tygodnie), i nic, żadnych rozwiązań. Google też się zemną pokłóciło i nie chce wyszukać tego, czego szukam . Oceńcie i pomóżcie człowiekowi w potrzebie.
Lay:
http://gtcenter.ovh.org/lay%20copy.png
jak sądzicie , nie lepiej by było, gdyby belka nawigacyjna była nad topem |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 05-01-2006, 10:54
|
|
|
-> zelecenia |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
noob
|
Wysłany: 05-01-2006, 11:31
|
|
|
Ale mnie nie chodzi, o pocięcie i posklejanie laya, tylko o same te 'kody', kóre trzeba umieścić na stronie żeby mieć porządany efekt.
BTW. Jak ktos byłby łaskaw, pociąć i posklejać go do php, to byłbym mu bardzo wdzięczny.
mógłbym mu dac reklame na mojej stronie, tekstówą bądź graficzną. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!