Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:46 |
[bład] Blad z synchronizacją bazy sql |
Autor |
Wiadomość |
lysy23

|
Wysłany: 29-10-2005, 19:09 [bład] Blad z synchronizacją bazy sql
|
|
|
Witam mam powazny problem nigdy sie z czyms takim nie spotkalem na forum jest kilka tematów do ktorych nie da się wejść zrobilem kilkakrotnie synchronizacje bazy danych i pisze ze baza zsynchronizowana jest poprawnie jest jakis sposob zeby sie jakos pozbyc tych tematow albo jakos w ogole jest do nich dostać |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
maxis

|
Wysłany: 29-10-2005, 19:29
|
|
|
co znaczy że nie da sie wejsc? |
|
|
|
 |
lysy23

|
Wysłany: 29-10-2005, 19:33
|
|
|
no nie mozna wejsc do tematu a temat normalnie widnieje w liscie tematow ale tak jakby go nie było troche zamotalem juz chyba |
|
|
|
 |
chelloPL

|
Wysłany: 29-10-2005, 21:20
|
|
|
lysy23, czasami temat może istnieć, ale być niedostępny dla grupy osób (np: podforum jest dostępne tylko dla administratorów/moderatorów) lub innych grup, do których nie należysz.
Specjalnie bym się tym faktem nie przejmował. Ewentualnie podaj konkretny przykład. |
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
Gość, a czy Ty nie masz sobie nic do zarzucenia? |
|
|
|
 |
lysy23

|
Wysłany: 29-10-2005, 21:49
|
|
|
ale ja jestem adminem hehe mam wszedzie dostep a wczesniej sie dalo wejsc do tego tematu podaje tutaj przyklad np. ten temat w tym dziale
Kod: | http://www.berbelo.pnth.net/phpBB2/viewforum.php?f=1 |
|
|
|
|
 |
chelloPL

|
Wysłany: 29-10-2005, 22:18
|
|
|
lysy23, zgłoś się do mnie na GG. Wiem co jest przyczyną, ale do czasu wyjaśnienia nie chcę o tym pisać.
PS: zgłaszając się na GG, zacznij od podania nicka (żebyś nie dostał ignora) |
_________________ Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Sygnaturka to nie tablica z ogłoszeniami! PAMIĘTAJ o tym! Nadużywanie i celowe reklamowanie stron jest ZABRONIONE i karalne!
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
chelloPL

|
Wysłany: 29-10-2005, 23:12
|
|
|
Liczyłem, że to może być coś bardziej ważnego. Przyczyna:
w poście były krzaczki (przez co przeglądarka głupiała i nie otwierała strony). Ponieważ post ten nie był dziś napisany, lecz wcześniej (i kilka osób odpowiadało na niego), to znaczy że musiało to działać wcześniej.
Więc najprawdopodobniej admin bawił się kodowaniem znaków w bazie lub zaktualizował mysqla. |
|
|
|
 |
|