phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 20:32
[pytanie] Odnośnie 1.8v by przemo
Autor Wiadomość
ziemniak

Wysłany: 29-02-2004, 15:21   [pytanie] Odnośnie 1.8v by przemo

Mam pytanie jeżeli usune z serwera moje aktualne forum (phpBB+) i poczekam aż przemo wystawi 1.8v :D i jak już wystawi to czy jak usune moje forum to na tym nowym będę posty które są na moim aktualnym forum ?? i czy użytkownicy będę musieli jescze raz sie rejestrowa? ?? :(

Gadatliwa Kasia 

Przemo

Wysłany: 29-02-2004, 16:07   

Błąd zrobiće? instaluj?c phpBB+ al nie b?de wnika? w szczegóży, mogę go porówna? do mojego forum w wersji 1.3 pomijaj?c wygląd bo może faktycznie defaultowo ma żadniejszy skin.
Jedyna rada to odinstalować zmiany jakie phpBB+ zrobićo (o ile posiada ono tak? opcje ale w?tpie w to, moje forum oczywięcie posiada) i zainstalować update do mojej wersji

ziemniak

Wysłany: 29-02-2004, 16:32   

Aha a można tak zrobić że usune całe phpbb+ z serwera zainstaluje twoje i pozostan? posty i uzytkownicy na twoim ??

Widmo

Wysłany: 29-02-2004, 17:08   

to bardziej chodzi o MySQL a nie o pliki na seriwe...

Przemo

Wysłany: 29-02-2004, 18:00   

forum phpBB+ pozmienalo baze w ktrej sa wszystkie "zmienne" dane czyli userzy posty, fora itp. Jak nie ma on mechanizmu odinstalowania (a nie ma) tych zmian ktore wprowadzil to instalujac phpBB+ skazales sie na wieczne uzywanie go i nawet jak wyjdzie phpBB 2.2 to dalej zostaniesz przy phpBB+
Ja u siebie dalem deinstalator.

A tak wogole to po co instaowales phpBB+? Czy miales moje forum wczesniej czy odrazu przeszedles z phpBB na phpBB+?

ziemniak

Wysłany: 29-02-2004, 19:36   

Miałem twoje ale co? mi sie spieprzy?o i troche skin mi sie nie podobać i zmienićem i popełniłem błąd wtedy jescze na tym sie nie znałem i patrzyłem na wygląd a nie na funkcje forum i wogóle

Przemo

Wysłany: 29-02-2004, 22:49   

no to problem :/ mozna by co prawda studiowac co to phpBB+ pododawalo ale to zajmie duzo czasu i nie bedzie tak pewne jak deinstalator

ziemniak

Wysłany: 29-02-2004, 23:18   

dobra tam leje na to czekam aż wypu?cisz 1.8 :D i usune phpBB+ i wgram twoje najwyżej troche sie pom?cze z moderatorami i b?de musia? robić od nowa działy a inni najwyżej sie zarejestruj? od nowa :D a to że popełniłem błąd instaluj?c phpbb+ to prawda :) przynajmniej już nie popełnie tego błądu :D

Przemo

Wysłany: 01-03-2004, 02:34   

Moge Ci zrobic przysluge, dasz mi baze userow a ja ja przerobie na oryginalna zeby userzy sie nie musieli od nowa rejestrowac, natomiast z resztą juz jest problem.

ziemniak

Wysłany: 01-03-2004, 16:05   

aha dziex tylko jescze możesz mi powiedzieć która to baza userów ?? to jest ta baza ziemniaczekk_uk_db czy jakoś tak to ta ?? bym był bardzo wdzięczny ;)

Przemo

Wysłany: 01-03-2004, 16:54   

standardowo to phpbb_users

ziemniak

Wysłany: 01-03-2004, 20:06   

no dobra to co to jest baza danych userów czy co? jescze do tego musi był powiedz co potrzeba np. hasło to ci podam bo narazie to nie rozumiem :sad:

Przemo

Wysłany: 01-03-2004, 22:18   

jak bede Ci robil to mi podasz

Gadatliwa Kasia 

ziemniak

Wysłany: 02-03-2004, 14:29   

Ok dziex jak by co to mój numer gg : 3253391

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi