|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:59 |
[pomoc] AdInfinitum już prawie |
Autor |
Wiadomość |
Gambit687
|
Wysłany: 06-09-2005, 21:45 [pomoc] AdInfinitum już prawie
|
|
|
Potrzebuje zmienić te pare kolorów, i wrzuce przerobiony styl.
Wiecie jak zmienić zakreślone elementy?
/\
1. Dziwne kreseczki w profilu [Solved]
/\
2. to z 0 dzieje sie po najechaniu myszką [Solved]
3. Przycisk "Ignoruj zaznaczone tematy" chce zmienić na taki jak "wyślij" na screenie niżej [Solved]
4. Strzałka w dół i przycisk "Go" tak samo jak powyższy [Solved]
5. Zmiana koloru pustego pola wyszukiwania (w momencie kiedy nie ma tam kursora = nie piszesz w nim nic, bo jak pisze to kolor jest inny) [Solved]
6. Niecały napis "Wyślij" na przycisku [Solved]
7. Tło szare pod Ukryj (chce, żeby było czarne) [Solved]
Tylko prosze o nielinkowanie do http://style.vplus.pl/viewtopic.php?t=17 , bo przeszukałem cały tamten topic i raczej nie pomógł.
Te 7dem problemów dzieli mnie od pełni szczęścia .
P.S.
Doszedł jeszcze jeden, nie wyświetla avatarów ani na stronie głównej, ani pod nickiem w poście. [Solved]
Z góry dziękuje za pomoc
Update
Zostało 2 problemy, jakiś chętny do pomocy ?
UPDATE
Udało mi się samemu rozwiązać wszystkie problemy, styl jest ukończony i mógłbym go tu opublikować, ale zastanawiam się mocno nad tym, bo pewnie wpadnie tu kupa darmozjadów, która umie tylko zassać styl, a pomóc mi gdy prosiłem nie miał kto... <zawiedziony> |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!