|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:39 |
Nie moge odebrać praw administratora |
Autor |
Wiadomość |
Dziadek82
|
Wysłany: 09-09-2005, 01:28 Nie moge odebrać praw administratora
|
|
|
Witajcie
Problem polega na tym, iż kiedy chce dać prawa admina osobie "x" wyskakuje mi taki komunikat:
Cytat: | Couldn't delete auth access info
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND auth_mod = 0' at line 3
DELETE FROM phpbb_auth_access WHERE group_id = AND auth_mod = 0
Line : 149
File : admin_ug_auth.php |
Oczywiście prawa administratora są, ale odebrać już ich nie moge. Wszystko wydaje się okej przy odbieraniu, zero błędów, ale niestety dany użytkownik nadal ma prawa administratora
Proszę o pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
maxis
|
Wysłany: 09-09-2005, 05:41
|
|
|
Napraw tabele w bazie mysql |
|
|
|
|
przecinek
|
|
|
|
|
Dziadek82
|
Wysłany: 09-09-2005, 15:34
|
|
|
Wielki dzięki Panowie
Uratowaliście mi skóre
Pozdrawiam serdecznie.
P.S. Pozostał mi jeszcze jeden mały problem, kiedy naprawiam tabele wyskakuje mi coś takiego
"usr_web84_2.phpbb_sessions repair error The handler for the table doesn't support repair " |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!