|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Shoutbox się zepsuł - jak go naprawić? |
Autor |
Wiadomość |
Lukdirt
|
Wysłany: 30-07-2020, 09:30 Shoutbox się zepsuł - jak go naprawić?
|
|
|
Witam,
mam dosyć nietypowy problem, którego sam się nie spodziewałem.
Shoutbox wyzionął ducha i przestał wyświetlać wiadomości (jest czarne pole). Nawet gdy napiszę nową wiadomość, przez chwilę kręci się kółko ale po tym znowu pojawia się czarne pole.
Czy ktoś wie, w jakim menu można go naprawić
Oto screen z omawianym problemem
[ Dodano: 30-07-2020, 11:16 ]
Dobra, problem JAK NA RAZIE nieaktualny.
Wyczyściłem odpowiednią kolumnę w bazie danych (usunąłem w tej kolumnie ostatnie wiadomości z SB) i jak na razie ShoutBox znowu działa
[ Dodano: 21-09-2020, 14:40 ]
No niestety w ostatnich dniach shoutbox znowu przestał działać, tym razem zdarzyło się to dwa razy. Oczywiście wyczyszczenie odpowiedniej kolumny w bazie danych pomaga rozwiązać ten problem, ale przecież nie będę co kilka dni wykonywał tej czynności. No bo dlaczego ShoutBox się zawiesza co jakiś czas? Może jest ustawiony jakiś limit? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!