|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Ostrzeżenia użytkowników zostały wyzerowane |
Autor |
Wiadomość |
Lukdirt
|
Wysłany: 19-08-2019, 10:03 Ostrzeżenia użytkowników zostały wyzerowane
|
|
|
Witam,
niedawno zauważyłem pewną ciekawą rzecz na swoim forum. Wszystkie ostrzeżenia, które dałem użytkownikom, po prostu znikły. Więc sprawdziłem w PA i zobaczyłem, że jest wybrana opcja że ostrzeżenia wygasają po 30 dniach. Jest to o tyle ciekawe, że wcześniej NA PEWNO ustawiłem tak, żeby ostrzeżenia nie wygasały z upływem czasu.
Taką samą sytuację miałem z długością sesji. Miałem ustawione 1250 sekund, a z powrotem ustawiło mi się na 1000 sek.
Czy to oznacza, że opcje w PA po jakimś czasie ponownie przełączają się na ustawienia domyślne
Ale na przykład banlista nie zmieniła się w ogóle, nadal wyświetlone są tam wszystkie bany jakie "wlepiłem" |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 23-05-2020, 20:28
|
|
|
Nie powinno, ale:
zobacz czy po zapisaniu zmian wczytane opcje są takie jak być powinny
być może kliknąłeś coś w "zapis konfiguracji"
Wygaśnięte ostrzeżenia znajdują się w archiwum |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!