|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[propozycja] Propozycje by Ja |
Autor |
Wiadomość |
JumperKubson
|
Wysłany: 05-07-2017, 09:39 [propozycja] Propozycje by Ja
|
|
|
Chciałbym przedstawić swoje propozycje modyfikacji.Przeleciałem temat Wasze propozycje i tych nie znalazłem.Oto moje pomysły.Nie wiem,czy takie coś da się zrobić,ale napiszę:
1.WŁASNE STATYSTYKI
Coś takiego jak pola w profilu,tylko,że chodzi o statystyki.Czyli na przykład admin może dodać statystykę najczęściej pochwalane posty albo cokolwiek innego.
2.NEWSLETTER
Czyli dajmy na to w profilu można dodać pole Czy chcesz otrzymywać newsletter?I w panelu admina jest gotowe do wypełnienia:tematy założone dzisiaj,posty napisane dzisiaj,tematy w których dzisiaj odpowiedziano,zarejestrowani użytkownicy dzisiaj,Twoja aktywność dzisiaj i się uzupełnia.I do tych użytkowników,którzy zaznaczyli Tak przysyłany jest na e - maila newsletter.
3.GOTOWY REGULAMIN
Nie oszukujmy się,regulaminy są do siebie dosyć podobne.Moją propozycją jest,żeby w panelu admina był gotowy regulamin,tylko do zatwierdzenia.Jeśli administrator go nie zatwierdzi,to po prostu sam go pisze |
_________________ Dzieńdoberek! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!