|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Migaj?ce kolory userów |
Autor |
Wiadomość |
mirem
|
Wysłany: 15-10-2015, 13:30 Migające kolory userów
|
|
|
Witam;
Mam grupy, do nich przypisanych userów, oczywiście w róznych kolorach.
Problem polega na tym, ze co jakiś czas ( kilkanascie sekund) kolory użytkowników znikają, i sa w kolorze podstawowym ( ma niebieski).
Dzieje się to na shoutobx'ie, ale najbardziej to widać w palenu osób zlogowanych ( mam to przyklejone po lewej stronie SB).
Problem zaczął się po awarii bazy danych. Teraz mam nową bazę, dodane potrzebne pliki, natomiast cały skrypt forum jest z oryginalnego skrytpy. Mój styl (style_MM) jest wgrany plus SubSilver. na obu stylach jest ten sam "migający" efekt.
Jeśli ktoś będzie w stanie pomóc to można się zalogować, żeby zobaczyć co się dziej: Test hasło:123456789 |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
shanonWEB
|
Wysłany: 15-10-2015, 20:12
|
|
|
Czy problem został naprawiony? Pytam ponieważ przejrzałem adres podany w profilu i wszystko jest na "swoim miejscu". |
|
|
|
mirem
|
Wysłany: 15-10-2015, 20:42
|
|
|
niestety nie , nadal nicki na SB, po lewej stronie w "obecnie zalogowani" migają
[ Dodano: 21-10-2015, 14:08 ]
ktoś czuje się na siłach aby pomóc w tym problemie ? |
|
|
|
pikaczu
|
Wysłany: 16-11-2015, 09:33
|
|
|
Masz oryginalny SB czy jakąś modyfikację ? |
|
|
|
mirem
|
Wysłany: 16-11-2015, 12:01
|
|
|
orginalny, ale nawet jak umieszę link z odświeżaniem w inne miejsce, np do statystyk - problem jest ten sam
nie wiem czy jakieś skrypty się nie gryzą.... albo jakaś inna przyczyna. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!