Nie da si? edytowa? profilu |
Autor |
Wiadomość |
huam
|
Wysłany: 28-07-2015, 20:30 Nie da się edytować profilu
|
|
|
Witam
Od początku wgrania stylu Abreo LoteQ mam taki problem, iż nie da się edytować danych z profilu. Avatary, podpisy, WWW płeć data, gdy to zatwierdzam u góry jest komunikat "Nieprawidłowy adres email" i w rezultacie się nie zapisuje i nic nie aktualizuje. Czy ktoś miał taki problem? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Captivity
|
|
|
|
 |
huam
|
Wysłany: 28-07-2015, 20:52
|
|
|
Ah, umiejętność poprawnego szukania u mnie kuleje
A gdy chcę sie przenieść do forum (klik Home albo banner) i przenosi mnie do dołu strony zamiast do góry? Razem z tym błędem jest niedziałający shoutbox i nie wszyscy mają ten błąd. |
|
|
|
 |
Captivity
|
Wysłany: 28-07-2015, 21:14
|
|
|
Nie wszyscy, to znaczy kto ma? Mnie po kliknięciu "home" przenosi na stronę główną i SB widzę. |
|
|
|
 |
huam
|
Wysłany: 28-07-2015, 22:06
|
|
|
Mnie po kliknięciu na Home przenosi na samą górę. Kilka osób przenosi tak jak mnie, a kilka tak jak Ciebie, do shoutboxa na dół. |
|
|
|
 |
Captivity
|
Wysłany: 28-07-2015, 22:12
|
|
|
Mnie przenosi na stronę główną - na górę.
ShoutBox widzę normalnie, więc ciężko stwierdzić jaki macie błąd z tym "niedziałającym SB". |
|
|
|
 |
Tommekk80

|
Wysłany: 29-07-2015, 09:36
|
|
|
huam, skąd ty ten styl wziąłeś? |
|
|
|
 |
huam
|
Wysłany: 29-07-2015, 16:07
|
|
|
Z tego oto forum, bardzo dużo stron komentarzy i nawet przyklejony temat dla twórcy. Jest to styl Abreo_LoteQ. Wydawało mi sie, że nie będzie z nim problemu.
Teraz jeśli na coś zmienić to tak, aby pasowało do loga (innych już nie zrobie) lub ewentualnie poprawić ten. No jednak znalazły mi sie jakieś osoby co mają problem z tym przenoszeniem i nie wiem jak to ugryźć
SB im działa, coś tam źle gadali. Ale przenosi za każdym kliknięciem Home albo banner na dół, właśnie do niego |
|
|
|
 |
Tommekk80

|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
huam
|
Wysłany: 29-07-2015, 22:19
|
|
|
Podmieniłem oba pliki, forum się nie sypnęło, SB widzę mi działa poprawnie, zobaczymy.
Na razie dziękuję |
|
|
|
 |
|