|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Beer Mod |
Autor |
Wiadomość |
wojtas05
|
Wysłany: 07-01-2015, 18:26 Beer Mod
|
|
|
Witam,
Gdy przenoszę stary temat do innego działu na forum znikają postawione piwa. Np. jest temat o wiadomościach ze świata autor ma postawione 4piwa, ja jako moderator przenoszę stary temat do archiwum i piwa autora znikają. Mozna temu zaradzić? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 08-01-2015, 20:19
|
|
|
W archiwum pewnie nie ma piw. |
|
|
|
|
wojtas05
|
Wysłany: 08-01-2015, 22:05
|
|
|
ale to taki sam dział forum jak każdy inny to czemu tak? Czy trzeba to jakoś włączyć w PA czy jak?
Dodam ze po przeniesieniu tematu można dawać piwa pod postami, tylko jak przeniosę wcześniejsze zostają jakby usunięte. dam temat z powrotem gdzie był piwa wracają użytkownikom. Problem leży według mnie w zapisie ich ale nie mam pojęcia co i jak. Pierwszy raz z takim czymś się spotykam... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!