|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Kilka problemów. |
Autor |
Wiadomość |
Shaunte
|
Wysłany: 24-09-2014, 11:23 Kilka problemów.
|
|
|
Witam, robię forum i mam kilka problemów.
link: motopasja.xaa.pl
1. Jak zrobić baner i go wstawić na forum (zależy mi na jakimś obrazku z motocyklami itp.)
2. Jak klikam strona główna na moim forum to mnie przekierowuje na jakiś portal, jak to zrobić aby po kliknięciu strony głównej po prostu była strona główna mojego forum?
3. Gdy piszę coś na shout box to nie pokazuje się tam moja wiadomosć tylko ''otwiera się'' drugi raz tam moje forum. Co zrobić?
4. W załącznku jest mały ss, jak zmienić ten mały obrazek na taki który ja chcę?
Liczę na pomoc. : )
adfg.png
|
|
Plik ściągnięto 1808 raz(y) 14,01 KB |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Oneitatsu
|
Wysłany: 24-09-2014, 13:01
|
|
|
Fakt, masz kilka problemów. Pozwolę je sobie wymienić:
1) - nazwa tematu łamie regulamin,
2) - treść tematu łamie regulamin,
3) - nie masz w profilu odsyłacza do swojego forum.
Co natomiast tyczy się pytań... Na każde jedno padła w ostatnich jedenastu latach, cała masa tych samych odpowiedzi. Proszę szukać, gdyż dysponujemy dość obszerną bazą informacji, aby ich zbędnie nie pomnażać.
EOT. |
|
|
|
|
Shaunte
|
Wysłany: 24-09-2014, 13:23
|
|
|
Jest 227 stron o problemach i ja mam w nich znaleźć to co chcę? eh... |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 01-10-2014, 19:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Oneitatsu
|
Wysłany: 24-09-2014, 13:28
|
|
|
Wyszukuję treść niemal każdego dnia i nigdy nie sprawiało mi to trudności. Zazwyczaj wyszukanie odp. wątku zajmuje niecałą minutę - tak, czas liczony w sekundach.
http://przemo.org/phpBB2/forum/search.php - nie bez przyczyny odnośnik do tego narzędzia, jest oznaczony czerwoną barwą w nagłówku forum. Pamiętaj, że twoje zażenowanie działa w obie strony. Tobie nie chce się szukać, a np. mnie nie chce się powtarzać odpowiedzi po raz setny. I wcale nie hiperbolizuję problemu. |
|
|
|
|
vianne
|
Wysłany: 24-09-2014, 14:17
|
|
|
Shaunte, jesteś zażenowany tym, że nie chcemy pomóc w TYPOWYM problemie rozwiązanym tutaj z pareset razy, a problem opisałeś w taki sposób iż nawet nie możemy tego uczynić. Pomagamy tylko w watkach zgodnych z regulaminem
tak więc
1. użyj opcji szukaj.. lub zapytaj wujka gogle On pomoże wyszukać odpowiedni temat na tym forum
2. jeżeli nie znajdziesz odpowiedzi (w co wątpię) to załóż wątek PORZĄDNIE - poprawny temat, dokładny opis, jeden wątek=jeden problem etc |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!