|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Jak dodać miejsce na banner, serwer oraz ukrytą wi |
Autor |
Wiadomość |
Optymalnyy
|
Wysłany: 13-08-2014, 12:01 [Problem] Jak dodać miejsce na banner, serwer oraz ukrytą wi
|
|
|
Witam ! Chciałem zapytać jak mam dodać na swoją stronę coś takiego jak:
1.
"Miejsce na twoją reklamę/banner" . Mam na myśli takie coś, że są cztery prostokątne pola w których można umieścić swój banner/zdjęcie. Jak takie coś zrobić ?
2.
"Miejsce na twój serwer" . Tu mam na myśli takie coś, że wstawia się: nazwę serwera, monitoring (gametracker), ilość slotów, adres IP oraz "przycisk" POŁĄCZ, który łączy nas z serwerem CS po przez Steam'a.
3.
Jak zrobić ukrytą wiadomość, którą może zobaczyć TYLKO AUTOR TEMATU oraz ADMINISTRACJA ?
Przykładowy napis z jednego z for :
Bardzo proszę o pomoc ! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
+bustersk
|
Wysłany: 13-08-2014, 17:24
|
|
|
Punkt 1 i 2 - trzeba wstawić kod z tabelką do pliku index_body.tpl lub overall_header.tpl. Na forum jest pełno tego kodu, wystarczy poszukać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!