|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Jaka płatna poczta? |
Autor |
Wiadomość |
qpatrix
|
Wysłany: 09-07-2010, 11:33 [Problem] Jaka płatna poczta?
|
|
|
Witam. Chciałbym założyć jakąś płatną skrzynkę pocztową, bo z darmową na WP mam już dość współpracy
Chciałbym się dowiedzieć jaka skrzynka jest najlepsza dla forum z 900 użytkownikami, mniej więcej w dobrej proporcji jakość-cena
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bucu
|
Wysłany: 09-07-2010, 11:59
|
|
|
A gmail nie wystarczy? ja uzywam od lat kilku skrzynek gmaila i nie narzekam |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
|
qpatrix
|
Wysłany: 09-07-2010, 13:00
|
|
|
Kiedyś ktoś mi powiedział, że skrzynki Gmaila do PHPbb się nie nadają.
Ok, jeszcze dziś je przetestuję
Pozdrawiam |
|
|
|
|
wrkilu
|
Wysłany: 06-06-2011, 23:18
|
|
|
moi drodzy kemi.pl |
|
|
|
|
depeszka
|
Wysłany: 31-12-2014, 13:17
|
|
|
Ja mam pocztę we własnej domenie dzięki http://pocztaemail.ibe.pl/. Nie mogę narzekać - wszystko sprawnie i bez spamu |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 11-02-2015, 17:09
|
|
|
Najlepsza poczta to ta we własnej domenie. Mam konto na hekko, a tam maile w różnych domenach. Nie ma reklam, wszystko jest moje i coś takiego dopiero rzeczywiście ma sens. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
karim
|
Wysłany: 11-05-2015, 20:36
|
|
|
Najlepiej mieć własną domenę, własne konto hostingowe i w taki sposób utrzymywać własną pocztę.
Nie sądzicie, że to jest o wiele lepsze rozwiązanie? W zasadzie koszt może się zamknąć w stówce rocznie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!