|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Niemo?no?? zalogowania przez admina. |
Autor |
Wiadomość |
Mad Hatter
|
Wysłany: 27-05-2014, 11:54 Niemożność zalogowania przez admina.
|
|
|
Dzień dobry,
Moim problemem jest to, że forum jest zamknięte, jako że od początku nie miało służyć do publicznych odwiedzin, a nie da się na nie zalogować. Pomyślałam, że może zmieniłam kiedyś hasło i tego nie pamiętam, dlatego kliknęłam "Zapomniałem hasła". Niestety to nie dało żadnego skutku właśnie dlatego, że na forum nie można się dostać. Czy jest jakakolwiek nadzieja na wejście na nie chociażby w celu zamieszczonych tam treści?
Bardzo proszę o pomoc |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Oneitatsu
|
Wysłany: 27-05-2014, 13:58
|
|
|
Zmodyfikować sobie w myadminie bazę danych, tj. odpowiednie wpisy tabeli konfiguracyjnej (domyślnie phpbb_config). Po włączeniu forum albo zmienić hasło administratora (poprzez formularz, lub bazę danych), albo założyć nowe konto i w myadminie ustanowić jego rangę administracyjną.
Problem przewijał się wielokrotnie; proszę szukać. |
|
|
|
|
Mad Hatter
|
Wysłany: 30-05-2014, 22:07
|
|
|
Szukałam i przyznaję, że nie mogę znaleźć, a trochę zależy mi na czasie.
Ponadto mam jeszcze pytanie czy na aaf działa to tak samo? |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 03-06-2014, 19:43
|
|
|
Podczas logowania co się pokazuje? |
|
|
|
|
nicon
|
Wysłany: 04-06-2014, 00:20
|
|
|
Kod: | update phpbb_users set password=md5('nowe_hasło') where username='twój_login'; |
|
_________________ Pozdrawiam, Piotr `nicon` Kowalczyk.
Pomoc poza forum tylko odpłatna.
DBA - jak sama nazwa wskazuje - jest to osoba, która dba o bazy danych. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!