|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Podczas usuwania u?ytkowników, forum przesta?o dzia?a?. |
Autor |
Wiadomość |
KrzysiekJarzyna
|
Wysłany: 07-05-2014, 11:25 Podczas usuwania użytkowników, forum przestało działać.
|
|
|
Gdy przez baze usuwałem użytkowników (zaznaczałem wszystkich i usun) przestało mi działać forum
Kod: | phpBB by Przemo: Critical Error
Nie można uzyskać informacje o zakaz DEBUG MODE, SQL Error: 1064 Masz błąd w składni SQL; sprawdzić podręcznika, który odpowiada twojej wersji serwera MySQL dla prawego składnię używaną w pobliżu 'LUB ban_email LIKE'' LUB ban_email LIKE''' w linii 4 select * from phpbb_banlist GDZIE ban_ip IN ('4 d713656 ', '4 d7136ff', '4 d71ffff ', '4 dffffff ") LUB ban_userid = LUB ban_email LIKE'' LUB ban_email LIKE'' Line: 63 File: sessions.php
| mozna to jakos naprawić ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 07-05-2014, 14:59
|
|
|
KrzysiekJarzyna, spróbuj może wykonać takie zapytanie Cytat: | INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_level, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_interests, user_sig, user_viewemail, user_style, user_aim, user_yim, user_msnm, user_posts, user_attachsig, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_pm, user_notify_pm, user_allow_viewonline, user_rank, user_avatar, user_lang, user_timezone, user_actkey, user_newpasswd, user_notify, user_active) VALUES ( -1, 'Anonymous', 0, 0, '', '', '', '', '', '', '', '', 0, NULL, '', '', '', 0, 1, 1, 1, 1, 0, 1, 1, 0, '', 'polish', 1.00, '', '', 0, 0); |
|
|
|
|
|
KrzysiekJarzyna
|
Wysłany: 07-05-2014, 18:46
|
|
|
Git, działa. Czemu tak mi się stało ? W jaki inny sposób mam masowo usuwać userów (skoro tak piszą poradniki żeby w sql zaznaczyc i usuwac) |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 08-05-2014, 16:33
|
|
|
KrzysiekJarzyna, stało się tak gdyż jednym z usuniętych userów był "gość". To konto musi istnieć. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!