|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Szukam stylu] Ciemny, nie-sztampowy styl |
Autor |
Wiadomość |
Whinter
|
Wysłany: 16-03-2014, 21:53 [Szukam stylu] Ciemny, nie-sztampowy styl
|
|
|
Witam. Szukam jakiegoś ciemnego stylu, w miarę niestandardowego. Natknąłem się na deflection, ale jest jakiś zbugowany (nie wiem od czego zależą bugi, że np. nie zmienia się dodatkowy panel (ten jak na ipb obok for), sb nie działa (czysty silnik) itd.). Zna ktoś coś w podobnych klimatach? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Zielek
|
|
|
|
|
+bustersk
|
|
|
|
|
Whinter
|
Wysłany: 19-03-2014, 14:27
|
|
|
Abreo_Loteq, geez, nie, nie chcę czegoś tak oklepanego Przekopałem wiele popularnych stylów, żaden mnie nie satysfakcjonował, ale może od ostatniego roku pojawiły się jakieś nowe, ciekawsze. Styl i tak ma służyć jako podkład do stworzenia autorskiego.
Swego czasu bardzo intensywnie korzystałem z MusicPlanet, hm... |
|
|
|
|
+bustersk
|
Wysłany: 19-03-2014, 17:15
|
|
|
Skoro chcesz podkładu to rób od subSilvera, ma najmniej błędów ze wszystkich styli. |
|
|
|
|
Whinter
|
Wysłany: 19-03-2014, 21:45
|
|
|
Bawiłem się w wolnych chwilach subSilverem, przerobiłem go kompletnie na czarny styl, inne układy, ale jakoś porzuciłem to i straciłem tą przeróbkę. Drugi raz mi się tego nie chce robić, więc idąc na skróty chciałem już jakiś czarny xd |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!