|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Dodatkowe pole w profilu |
Autor |
Wiadomość |
Bloody_
|
Wysłany: 23-02-2014, 11:43 Dodatkowe pole w profilu
|
|
|
Witam. Chce by ktoś mi wytłumaczył jak zrobić dodatkowe pole w ustawieniach profilu/rejestracji nie chce robić tego za pomocą PA tylko bezpośrednio w plikach i do tego byłyby 2 opcje np tak/nie. Dlaczego nie chce w PA? ponieważ wgrałem modyfikację Widok profilu w temacie i nie mam jak dodać TEGO obramowania przy poszczególnych kryteriach Wiek itd. Chyba że jednak da się to jakoś w PA ustawić lecz o tym nie wiem? Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
wojtalakk2
|
Wysłany: 23-02-2014, 12:06
|
|
|
Jak nie w panelu O.o
PA->Użytkownicy->Pola w profilu
Wymagane podczas rejestracji na tak
żeby wybierać z listy musisz wpisać po przecinku w pole Generowanie jumpboxa. |
|
|
|
|
Bloody_
|
Wysłany: 23-02-2014, 12:15
|
|
|
wojtalakk2, ehh a widziales co napisalem w 2 zdaniu? |
|
|
|
|
wojtalakk2
|
Wysłany: 23-02-2014, 12:27
|
|
|
chodzi ci o te ramkę np obok ilosci postów?
Nie jestem pewien ale spróbuj dodać normalnie , nastepnie zobacz w plikach czy pojawiło sie nowe pole , jak tak dodac go w klase pbit Nie ejstem pewien czy sie pojawi , nigdy nie próbowałem tego |
|
|
|
|
Bloody_
|
Wysłany: 23-02-2014, 12:53
|
|
|
Dobra TEN temat mi bardzo pomógł a ściśle wypowiedź Seby. Wystarczyło linijkę Kod: | {postrow.custom_fields_avatar.DESC}{postrow.custom_fields_avatar.FIELD}<br> | wyposażyć w klasę pbit i co ciekawe wcale nie trzeba nic dopisywać do viewtopic żeby potem czasem nie zostawały puste pola. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!