|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Download dla wszystkich |
Autor |
Wiadomość |
nasedo
|
Wysłany: 10-08-2005, 15:07 Download dla wszystkich
|
|
|
Download dla wszystkich
Autor: Paszczak000
Opis: Pozwala gosciom sciagac pliki z download
Download: http://www.przemo.org/php...tion=file&id=91
<hr>
W tym temacie zadajemy pytania dotyczace tylko i wyłącznie tego moda.
W przypadku aktualizacji hacka, lub wersji forum, autorów modyfikacji prosze o zamieszczanie w zalacznikach instrukcji do nowej wersji, zostanie ona przeniesiona do download. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Zgaju
|
Wysłany: 16-02-2006, 10:26
|
|
|
witam
Mod super. wlasnie czegos takiego szukalem . Jeszce mam jedno pytanko
chcialbym jeszce tak przerobic dzial Download w forum phpBB by Przemo zeby kazdy uzytkownik mial mozliwosc dodania pliku.
Jest taki mod znalazlem go na stronie phpbb.com ale on jest po angielsku i on jest do zwyklej wersji phpBB gdzie nie ma Downloadu a u Przema juz jest wiec moze istnieje mozliwosc dodania takiej funkcji |
|
|
|
|
kermit
|
Wysłany: 10-03-2006, 22:19
|
|
|
Proponuję dostosować instrukcję pod 1.12 bo są małe rozbieżności w pafiledb
a nadal nie mogą ściągać goście |
_________________ Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! |
|
|
|
|
rzerzych
|
Wysłany: 14-07-2006, 09:24
|
|
|
U mnie na 1.12.5 zmiany według instrukcji oprócz wspomnianego pafiledb.php (inna struktura, tu nie robiłem zmian) i w moim przypadku działa. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!