|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Mod. z rangami pod avatarem |
Autor |
Wiadomość |
rocks12
|
Wysłany: 31-08-2013, 11:56 Mod. z rangami pod avatarem
|
|
|
Witam, szukam modyfikacji ( o ile taka istnieje ), która dodaje pod avatarem "rangi graficzne", które posiada dany użytkownik. Zrobiłem taką przeróbkę jak to miałoby wyglądać:
rangipodavkiem.png
|
|
Plik ściągnięto 32 raz(y) 94,18 KB |
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
NuqZ
|
Wysłany: 31-08-2013, 12:47
|
|
|
W viewtopic_body.tpl
zamien:
Kod: |
<span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}{postrow.CUSTOM_RANK}{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER​_AVATAR}<br />
|
na:
Kod: |
<span class="postdetails">{postrow.POSTER_AVATAR}{postrow.POSTER_RANK}{postrow.CUSTOM_RANK}{postrow.RAN​K_IMAGE}<br />
|
|
|
|
|
|
Boltex
|
|
|
|
|
rocks12
|
Wysłany: 31-08-2013, 17:20
|
|
|
A to nie będzie tak, że jak jestem moderatorem wszystkich grup to wszystkie mi się pojawią pod avatarem? Bo chciałbym tego uniknąć |
|
|
|
|
Limfao
|
Wysłany: 01-09-2013, 09:37
|
|
|
rocks12 właśnie będzie tak, dlatego też masz wybór.
Albo dać kolejną modyfikacje na to, że pokazuje pod avatarem tylko rangę najwyższą (wtedy mod będzie miał tą jedną najwyższą).
Albo założyć konto forumowe, na które nadasz opiekuna tych grup. A sobie wtedy nadasz tylko te, do których masz należeć. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!