Baza danych pomocy |
Autor |
Wiadomość |
rasta123
|
Wysłany: 20-03-2013, 22:50 Baza danych pomocy
|
|
|
Siemka. Przez przypadek usunołem użytkownika bazy danych i dodałem go ponownie na cpanelu ale forum nie działa
Jak to naprawić żeby zachować wszystko co było na forum ? (Jak by co kopie całego ftp mam ale podmieniałem i nic)
Proszę o pomoc daje pomógł pilnie
A tu screen błędu w załączniku
Bez tytułu.png
|
 |
Plik ściągnięto 23 raz(y) 48,07 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez rasta123 20-03-2013, 23:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Boltex

|
|
|
|
 |
rasta123
|
Wysłany: 20-03-2013, 22:59
|
|
|
Boltex, ale ja już miałem to forum prawie miesiąc. Miałem tam all wszystko z sieci. I nie chce tego stracić ani postów ani użytkowników ani nic .. I usunołem przez przypadek usera bazy danych, potem dodałem nowego i nie działa ..
Jak to naprawić dokładnie |
|
|
|
 |
Boltex

|
Wysłany: 20-03-2013, 23:08
|
|
|
rasta123, zrobiłeś kopie bazy? (jeżeli nie to sprawdź folder db/db_backup/ i w nim powinieneś mieć spakowaną bazę) Zrzuć ją sobie na swój komputer z serwera i wgraj. Jeżeli nie wiesz jak tutaj masz mniej więcej opisane opcję phpmyadmin
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=10458
Ewentualnie możesz wyimportować z kopi bazy danych tabelę phpbb_users za pomocą np notepad++, następnie usuwasz tabele phpbb_users z phpmyadmin i wgrywasz te kopię. |
|
|
 |
rasta123
|
Wysłany: 20-03-2013, 23:13
|
|
|
Boltex, Mam kopię całego public html tam gdzie jest całe forum
I wgrywałem to wszystko całe na nowo całe public html z all plikami i nic dalej to samo
Wiesz o co chodzi ? |
|
|
|
 |
Boltex

|
Wysłany: 20-03-2013, 23:23
|
|
|
rasta123 napisał/a: | Boltex, Mam kopię całego public html tam gdzie jest całe forum
I wgrywałem to wszystko całe na nowo całe public html z all plikami i nic dalej to samo
Wiesz o co chodzi ? | Przeczytaj raz jeszcze co napisałem. Robisz tylko kopię bazy a nie wszystkich plików i zmień nazwę tematu na regulaminową. |
|
|
|
 |
rasta123
|
Wysłany: 20-03-2013, 23:29
|
|
|
Nie wiem boje się usuwać to phpbb_user bo potem nie będę wiedział gdzie wrzucić spowrotem.. Jeżeli to forum do jutra nie będzie działać ze wszystkimi danymi jestem trupem
Nie no będę miał ostro przewalone Musze to naprawić a nic nie kumam
[ Dodano: 20-03-2013, 23:31 ]
No dobra ale zgrałem i wgrałem to DB i nic .. dalej to samo
[ Dodano: 20-03-2013, 23:54 ]
Atak wygląda 48 linijka pliku mysql4
"$this->db_connect_id = ($this->persistency) ? mysql_pconnect($this->server, $this->user, $this->password) : mysql_connect($this->server, $this->user, $this->password);"
Może gdzies tu jest błąd ? Błagam pomóżcie musze to odzyskać już instalowałem od nowa forum i wgrywałem baze i nic dalej ten sam błąd |
|
|
|
 |
Boltex

|
Wysłany: 21-03-2013, 00:54
|
|
|
rasta123, sprawdź config.php czy masz dobrze dane spisane. |
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec

|
Wysłany: 22-03-2013, 19:49
|
|
|
Z użytkownikiem usunąłeś pewnie wszystkie przypisane bazy. Jeżeli nie instalowałeś od nowa forum to zobacz jakie bazy masz i co w nich masz. |
|
|
|
 |
|