|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zmiana adresu strony |
Autor |
Wiadomość |
CyCq
|
Wysłany: 05-03-2013, 16:56 Zmiana adresu strony
|
|
|
Witam mam do was pytanie. Mam stronę na proserwer z domeną PL teraz pragnę zmienić adres strony z cs-bongo.pl np. na mojanazwa.pl czy domena na nowym adresie będzie działać czy jest to tylko możliwe na adresie który jako pierwszy zarejestrowałem czyli cs-bongo.pl ? Proszę o pomoc. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
luk19952
|
Wysłany: 05-03-2013, 21:10
|
|
|
Masło maślane. Domena = adres
Napisz jeszcze raz i postaraj się napisać zrozumiale. |
|
|
|
|
CyCq
|
Wysłany: 05-03-2013, 21:30
|
|
|
Domena czyli np. -PL
A adres czyli np.- cs-nazwa
Czyli bazując na tym przykładzie mam stronę cs-nazwa.pl i chcę zmienić adres na cs-mojanazwa.pl
Czy do nowego odresu (cs-mojanazwa.xaa.pl) będzie można podpiąć wykupioną domenę która była na cs-nazwa.pl ?
Chodzi mi o to czy po zmianie adresu strony domena nie przepadnie bo będzie działać tylko na ten pierwszy zarejestrowany adres? |
|
|
|
|
luk19952
|
Wysłany: 05-03-2013, 21:43
|
|
|
Jak podepniesz domenę pl pod serwer to będzie działało pod tą domeną pod którą podepniesz. Logiczne. |
|
|
|
|
CyCq
|
Wysłany: 05-03-2013, 21:46
|
|
|
Czyli nie ma znaczenia iż zmienię nazwę tak. Czyli domene kupiłem tak jakby osobno i mogę podpinać pod każdą stronę nie tylko pod jeden adres? |
|
|
|
|
paweo
|
Wysłany: 06-03-2013, 15:54
|
|
|
mozesz podpiac co chesz, nic sie nie stanie |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
CyCq
|
Wysłany: 07-03-2013, 14:49
|
|
|
Dzięki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!