|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z forum. |
Autor |
Wiadomość |
Goalkeper
|
Wysłany: 22-10-2023, 10:56 Problem z forum.
|
|
|
Witam,
Od jakiegoś czasu mam problem z wyświetleniem się forum www.renaultsafrane.eu. Nic ostatnimi czasy nie było zmieniane w plikach na serwerze. Do przedwczoraj po wpisaniu adresu w przeglądarce pojawiał się komunikat o konieczności zaktualizowania google chrome ale nic się nie działo po kliknięciu aktualizuj. Obecnie wyświetla się biała strona zarówno na komputerach jak i na telefonach i nie tylko u mnie. Portal wyświetla się normalnie, posty wyświetlają się tylko po kliknięciu bezpośrednio w llink do danego posta.
Z początku myślałem, że to problem ze stylami ale po zmianie w PA na subsilver problem dalej występuje.
Czy ktoś mógłby sprawdzić o co chodzi ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bartosh
|
Wysłany: 23-10-2023, 01:32
|
|
|
Proponowałbym przejść na inny silnik forum przemo ma już 20 lat napisz bkarmanski91@gmail.com |
|
|
|
|
pBartnik
|
Wysłany: 07-11-2023, 17:47
|
|
|
Problem rozwiązany. |
|
|
|
|
mek1942
|
Wysłany: 11-11-2023, 10:25
|
|
|
bartosh napisał/a: | Proponowałbym przejść na inny silnik forum przemo ma już 20 lat napisz bkarmanski91@gmail.com |
20 lat a dalej tu siedzisz |
|
|
|
|
bartosh
|
Wysłany: 05-12-2023, 19:31
|
|
|
mek1942 napisał/a: | bartosh napisał/a: | Proponowałbym przejść na inny silnik forum przemo ma już 20 lat napisz bkarmanski91@gmail.com |
20 lat a dalej tu siedzisz |
Jakieś tam hobby zostało 😂😂 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!