|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
[styl] BBTech |
Autor |
Wiadomość |
arturc1
|
Wysłany: 15-06-2005, 17:13 [styl] BBTech
|
|
|
BBTech taka alternatywa dla stylu subBlack. Styl przerobilem do wersji 1.9.5, wiekszosci ikon jest. Jednak styl nie przeszedl gruntownych testow, wiec nie moge powiedziec na 100% ze jest wolny od bledow
Demo: http://demo.phpbb2.pl/index.php?style=20
BBTech.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 362 raz(y) 513,12 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MaciekP

|
Wysłany: 15-06-2005, 21:06
|
|
|
Ode mnie masz brawa, podoba mi się
Błędy zauważone: 1.
#1: W shoutboxie w miejscu gdzie się wpisuje tekst zarówno tło jak i wpisywany tekst są bardzo jasne. Skutek - nic nie widać wpisanego tekstu. Czerwony kolor to zaznaczenie tekstu.
 |
|
|
|
 |
yoshi00
Gość
|
Wysłany: 25-06-2005, 13:53
|
|
|
Niestety jest tak chyba wszędzie np. w okienku wpisywania posta
jak to zmienić ? |
|
|
|
 |
PR3T3nD3R
Gość
|
Wysłany: 03-07-2005, 02:34
|
|
|
Mam straszny problem z tym stylem, po wlaczeniu tego stylu. Wyskaliwaly mi bledy, gdy zmienilem na swoj stary styl, to nie pokazuja mi sie teraz Smilies, jest zamiast ich tekst, chociaz w ustawieniach administracyjnych jest, ze ma sie pokazywac obrazek.
Wyglada na to, ze styl zmienil mi sciezke do katalogu ze Smiliesami, w ktorym pliku mozna to zmienic na poprawna???
Pozdro |
|
|
|
 |
Em000
Gość
|
Wysłany: 19-07-2005, 16:55
|
|
|
Witam ja widziałem ten styl używany na forum pewnym i nie ma tych błędów.....
Jeśli mógłby ktoś poprawić by tekst nie był szary na białym tle byłbym wdzięczny |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!