phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Wymuszony temat!
Autor Wiadomość
Hypia

Wysłany: 16-12-2012, 21:15   Wymuszony temat!

Witajcie!

Szukam modyfikacji (o ile taka istnieje) Force Thread (z vBulletin) pod ten skrypt forum.
Wymusza ona otworzenia/przeczytania danego tematu zanim zaczniemy dalej przeglądać forum.

z góry dzięki za pomoc ;)
Hypia

Gadatliwa Kasia 

Majkelo

Wysłany: 16-12-2012, 21:18   

Hypia, masz jakieś demo jak to ma konkretnie wyglądać? Albo to opisz. To zwykłe przekierowanie w temat, czy np. user musi 'spędzić' w danym temacie X czasu i dopiero może kontynuować przeglądanie dalszej części forum :?:

Hypia

Wysłany: 16-12-2012, 21:23   

Majkelo napisał/a:
Hypia, masz jakieś demo jak to ma konkretnie wyglądać? Albo to opisz. To zwykłe przekierowanie w temat, czy np. user musi 'spędzić' w danym temacie X czasu i dopiero może kontynuować przeglądanie dalszej części forum :?:

to jest okienko o powiadomieniu z vB:
http://img148.imageshack....94/66289426.jpg

wyskakuje zaraz po zalogowaniu, jeśli ktoś z adminów oznaczył temat jako tzw. wymuszony

klikasz na "here" przenosi Cie do tematu, przeglądasz go, czytasz i dopiero potem możesz dalej przeglądać forum.
coś jak ważne ogłoszenie ale właśnie z tym okienkiem wyskakującym i blokadą przeglądania forum.
Wszystko po to aby ktoś nie przeoczył ważnych informacji.
Ostatnio zmieniony przez Hypia 16-12-2012, 21:42, w całości zmieniany 1 raz  

bolek i lolek
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2012, 21:34   

Ja kiedyś napisałem coś podobnego, tzn każdy odwiedzający użytkownik musi przeczytać stronę z regulaminem z odliczaniem czasu, jeżeli będziesz chciał takie coś daj znać.
W sumie to żaden problem przerobić :)

Hypia

Wysłany: 16-12-2012, 21:41   

mayerboss napisał/a:
Ja kiedyś napisałem coś podobnego, tzn każdy odwiedzający użytkownik musi przeczytać stronę z regulaminem z odliczaniem czasu, jeżeli będziesz chciał takie coś daj znać.
W sumie to żaden problem przerobić :)

bardzo bym chciał ;D
z pewnością nie tylko mi by się przydał taki mod.

bolek i lolek
[Usunięty]

Wysłany: 16-12-2012, 22:57   

Narazie w takiej formie -> https://przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?p=760529#760529
Nie miałem czasu na jakieś wodotryski.

Odpowiedz do tematu