|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
Pomocy!! Zepsułem admin'a... dodając nowy (niepełny) styl |
Autor |
Wiadomość |
doli
|
Wysłany: 15-07-2005, 11:16 Pomocy!! Zepsułem admin'a... dodając nowy (niepełny) styl
|
|
|
Witam!
Dwa dni temu chciałem zmienić styl mojego forum (mam zainstalowane zwykałe bez dodatka pana Przema). Znalazłem w necie styl o nazwie chunkstyle i wgrałem go na serwer. Chciałem go zainstalować ale tam w panelu administracyjnym > dodaj nie było żadnego stylu który nie byłby zainstalowany. Opóściłem panel administracyjny dałem profil i ustawiłem sobie jako domyślny styl o nazwie "chunkstyle" (który nie był instalowany ani nie było go w dodaj). Teraz jak sie loguje (bo wyczyściłem cookisy) to wyskakuje mi takie coś:
phpBB : Critical Error
Could not open chunkstyle template config file
DEBUG MODE
Line : 335
File : /home/accounts_d/doli/public_html/forum/includes/functions.php
[czarny napis na białym tle]
Próbowałem się tego pozbyć (zmieniałem dane admina w pliku config.php na innego użytkownika, żeby w PA zmienić mój domyślny styl) ale lipa! jak coś zmieniałem to sie na forum nie dało wejść bo pisało że nie może sie połączyć do bazy danych. Oczywiście miałem kopie zapasową pliku config.php więc inni użytkownicy forum mogą dalej z niego kożystać, ale ja nie Pomóżcie please!! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
They

|
Wysłany: 15-07-2005, 11:39
|
|
|
a nie myślałeś ,że inny styl nie pasuje do forum phpBB by Przemo ?
przeczytaj dokładnie w |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 15-07-2005, 12:05
|
|
|
W tym rzecz że ja nie mam nic wspólnego z forum by przemo... mam forum normalne phpBB2 i styl do phpBB2 |
|
|
|
 |
They

|
Wysłany: 15-07-2005, 12:07
|
|
|
to idź na forum www.phpbb2.pl .
czytaj:
Cytat: | Support for phpBB2 modified by Przemo |
|
|
|
|
 |
doli
|
Wysłany: 15-07-2005, 12:24
|
|
|
Jakoś tam przy "chunkstyle" nic nie widze ale co ja mam teraz robić?????? żebym mógł sie dostać do panelu admina |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 15-07-2005, 12:28
|
|
|
doli, pomyliłes fora ;/ to jest forum modyfikacji przema. jak masz phpBB2 czyste to zapraszamy na www.phpbb2.pl tam ci pomogą :] |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!