|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:41 |
[problem] Dodawanie zalacznikow |
Autor |
Wiadomość |
arturc1
|
Wysłany: 14-07-2005, 08:18 [problem] Dodawanie zalacznikow
|
|
|
Co prawda znalazlem dwa, czy trzy takie tematy, ale nie rozwiazaly mojego problemu. Otoz mam za maly serwer tylko 10mb, dlatego zalaczniki chcialem wrzucac na inny (250free.com) jednak po konfiguracji naciskam test ustawien i pojawiaja mi sie bledy (najpierw cos ztrybem pasywnym, a teraz "Nie moge skopiować pliku do katalogu: '/multimobile'. Sprawdz ustawienia FTP.") Ustawienia mam takie:
Kod: |
FTP Upload Server: ftp.250free.com (przy tym ustawieniu pojawia sie blad "Nie moge skopiować pliku do katalogu: '/multimobile'. Sprawdz ustawienia FTP.", a przy samym 250free.com "Błąd włączenia/wyłączenia Trybu pasywnego"
Katalog uploadu plików: /multimobile (bez / tez nie dziala)
Katalog downloadu plików: ftp://250free.com/multimobile
Tryb pasywny: wylaczony (z wlaczonym tez nie dziala)
Użytkownik FTP: prawidlowy
Hasło FTP: prawidlowe
|
Wiec co moze byc nie tak? W czym tkwi problem. Odrazu dodam, ze probowalem juz z dwoma serwerami. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!