|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Straci?em forum xaa.pl |
Autor |
Wiadomość |
Messi__
|
Wysłany: 01-08-2012, 21:09 [Problem] Straciłem forum xaa.pl
|
|
|
Witam nie opłacałem forum od listopada/grudnia teraz zalologowalem sie na xaa a tam juz nie da sie serwera przedłużyć? To znaczy ze przepadło wszystko? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tommekk80
|
Wysłany: 01-08-2012, 21:29
|
|
|
Napisałeś do hostingu? |
|
|
|
|
Messi__
|
Wysłany: 01-08-2012, 21:34
|
|
|
Dodam, ze domena też wygasła być moze tego wina? |
|
|
|
|
Deotho
|
Wysłany: 01-08-2012, 21:36
|
|
|
Masz dokładnie miesiąc na opłacenie hostingu jeśli nie opłacisz to usuwają. |
|
|
GrenHost
|
Wysłany: 01-08-2012, 21:58
|
|
|
Kiedy także forum miałem na xaa.pl (proserwer.pl)i usunięte zostało, napisałem do nich o odzyskanie a ci odpowiedzieli " Niestety ale okres waznosci się skonczył, otrzymywał Pan powiadomienia na E-mail, nie możemy przywrócić forum". Więc nie masz szans na odzyskanie, a kopii nie trzymają. |
|
|
|
|
QuahodroN
|
Wysłany: 01-08-2012, 22:24
|
|
|
Pliki po wygaśnięciu są trzymane 7-30dni a ty po 7-8 miesiącach chcesz odzyskać?? HaHa rozwaliłeś mnie
Trza było sobie kopie zapasową zrobić.
Tak jak kolega wyżej napisał są powiadomienia na e-mail a jak się nie przedłuża to po co mają trzymać? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Zielek
|
Wysłany: 16-08-2012, 13:03
|
|
|
Na hostingu xaa.pl / proserwer.pl jest tak opłacasz serwer na jeden miesiąc np na cały styczeń potem jak nie zapłacisz do końca lutego to automatycznie serwer się usuwa , tak że po nie opłaceniu serwera masz miesiąc do zapłaty inaczej serwer zostaje automatycznie usunięty . |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!