|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Bilet kredytowy PKP |
Autor |
Wiadomość |
MaTeK_
Czarna lista
|
Wysłany: 13-03-2012, 13:58 [OffTopic] Bilet kredytowy PKP
|
|
|
Cześć.
Mam do was pytanie. Muszę pilnie jechać jutro do Gdańska na szkolenie do EURO 2012 (jestem wolontariuszem). Niestety nie mam pieniędzy a na rodziców nie mogę niestety liczyć. Jechał ktoś kiedyś na bilecie kredytowym w PKP ? Ile to kosztuje ? Słyszałem, że jeżeli zapłacę w ciągu tygodnia to cena jest taka sama jak za bilet. Wie ktoś coś na ten temat? |
_________________ Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Deotho
|
Wysłany: 13-03-2012, 14:05
|
|
|
Nie wiem jak jest teraz, ale rok temu gdy spłaciłeś bilecik w ciągu tygodnia cena nie rosła, ani nie malała. Teraz powinno być tak samo, ale pewny na 100% nie jestem. |
|
|
MaTeK_
Czarna lista
|
Wysłany: 13-03-2012, 14:08
|
|
|
NIe mogę nic znaleźć w internecie, dlatego pytam. |
_________________ Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio |
|
|
|
|
Shusky
|
Wysłany: 16-03-2012, 20:18
|
|
|
Na 100% kwota jest wieksza o kilka % . Pod warunkiem ze do 7 dni uregulujesz rachinek. Jak nie dowalą ci jakies dodatkowo 200 zł!!!! Licz sie z tym.
Inna sprawa mogą cie wyciepać z cugu za to że jedziesz i chcesz bilet kredytowy. Mają takie prawo. Kumpla 3 razy z Wawy wyciepali . A wiesz dlaczego?? bo sporo ludzi nie płaci i teraz zalezy od widzimisie kobucha. Jechałem nie raz nie dwa na kredytowym i wiem jak to jest. W kazdym badz razie bodajze do 7 dni jak zapłacisz za bilet to wyjdzie jakies 30 zł wiecej + koszta wypisania biletu czyli jakies ( nie pamietam teraz) ale na pewno ze 20 zł. Skórka nie warta wyprawki
[ Dodano: 16-03-2012, 20:21 ]
jak znajde wypisany kredytowy bilet to Ci napisze dokładnie bo tam wszystko wyszczegolnione jest. Ale za cholere nie wiem gdzie to mam sprzed 2 lat |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!