|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Prawa autorskie |
Autor |
Wiadomość |
TOMEq.98
![](images/avatars/20786208884f46883e21a73.jpg)
|
Wysłany: 25-02-2012, 16:48 [OffTopic] Prawa autorskie
|
|
|
Witam , czy wie ktoś jak i gdzie zgłosić prawa autorskie , gdyż byłem zajerejstrowany na tym forum - www.cs-osiekwielki.xaa.pl - Zrobiłem reklame - wszystko prawie w grafice , a grafika jest moja . Koleś sobie przywłaszczył usuwając mi posty i podpisał , że to jego . W rozmowie na GG z nim powiedział , że gówno za przeproszeniem go to obchodzi i , że to mu zwisa . Czy dało się by zgłosić to ? |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Oneitatsu
![](images/avatars/12558262794c2b1c4b21369.png)
|
Wysłany: 25-02-2012, 17:39
|
|
|
Pokaż no tę grafikę. Zazwyczaj ludzie szczypią się o proste rzeczy, sklejki paru znalezionych obrazków plus trzy efekty w jakimś photoshopie.
29.02 : dodano: wnoszę o wygaszanie wątku. Autor najwidoczniej zrezygnował z jego prowadzenia. |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!