|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Modyfikacja "Zasady forum" nie działa. |
Autor |
Wiadomość |
Waxy
|
Wysłany: 27-01-2012, 21:52 Modyfikacja "Zasady forum" nie działa.
|
|
|
Witam po zainstalowaniu modyfikacji, której nazwę podałem w tytule w żaden sposób nie mogę zmusić jej do działania, żadnego błędu raczej nie popełniłem bo sprawdzałem wielokrotnie także modyfikowałem z 4 razy na świeżych plikach i dalej to samo. Efekt końcowy jest taki, że nie ma żadnego błędu na plikach i normalnie ustawiam regulamin po czym sprawdzam czy jest on widoczny w danym dziale gdzie to ustawiałem... i co ? nic tam nie ma, żadnego tekstu, który w PA ustawiałem
w załączniku dodaje pliki zmodyfikowane wraz z instrukcją. A pewnie potrzebujecie informacji czy dokonałem zapytanie? Tak wykonałem raz z powodzeniem i potem gdy pomyślałem iż wykonam je ponownie bo nie działa ten mod i może to pomoże to to zapytanie nie chciało przejść
zasady.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 37 raz(y) 62,82 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Majkelo

|
Wysłany: 27-01-2012, 21:54
|
|
|
Cache wyczyszczone? |
|
|
|
 |
Waxy
|
Wysłany: 27-01-2012, 21:56
|
|
|
Tak jest |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!