|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] Telefon dotykowy do 400 zł |
Autor |
Wiadomość |
RiceSilver
![](images/avatars/1587388205501683b90cfc5.png)
|
Wysłany: 08-10-2011, 17:16 [OffTopic] Telefon dotykowy do 400 zł
|
|
|
Witam.Otóż zamierzam zakupić jakiś telefon dotykowy,najlepiej(ale nie musi być) z klawiaturą QWERTY.Chodzi mi o w miarę jak na cenę funkcjonalny i ogólnie dobry telefon.Macie jakieś propozycje?Zastanawiam się nad telefonem Samsung S5330 Wave 2 Pro bo jest w dość przystępnej cenie,a z tego co patrzyłem i opinie czytałem to jest nawet dobry.Co o nim myślicie?(o to głównie pytam teraźniejszych lub byłych posiadaczy tego telefonu) A i jeszcze,czy ten telefon ma coś w stylu przykładowo Samsunga Avila coś takiego jak potrójna tapeta?Tzn można ustawić 3 różne tapety,oraz na każdej jakieś widgety typu zegar,kalendarz itp i oczywiście zmiana tych tapet to stosunkowo przesunięcie palcem po ekranie w prawo czy też lewo. |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
dinotmrc
|
Wysłany: 08-10-2011, 18:02
|
|
|
Tak, wybierz Wave 2 Pro - sam go mam od dosyć długiego okresu. Ekran działa wyśmienicie - ze 4 razy lepiej, niż w Samsungu Avila, jest możliwość posiadania 10 ekranów (tych przesuwanych palcem), a te gadżety typu kalendarz również istnieją. Qwerty działa wyśmienicie - jeżeli znajdziesz ten telefon do 450zł to bierz od razu! |
_________________ Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków |
|
|
|
RiceSilver
![](images/avatars/1587388205501683b90cfc5.png)
|
Wysłany: 09-10-2011, 07:25
|
|
|
A ogólnie funkcjonalny jest itp?Bo znalazłem go za bodajże 479 zł i postaram się rodziców namówić to kupię |
|
|
|
dinotmrc
|
Wysłany: 09-10-2011, 10:04
|
|
|
RiceSilver, powiem Ci tak. Telefon jest wyśmienity, nie zacina się, jest funkcjonalny, ale jedyny jego minus, to jest to, że smartfon współpracuje z systemem operacyjnym bada OS 1.1, ale ponoć wkrótce ma wyjść lepsza i szybsza wersja bady - otóż będzie to dominująca wersja 2.0, na którą tak długo wyczekuję. |
_________________ Moje modyfikacje:
* Widok profilu w temacie
* Unikalne podstrony + kodowanie linków |
|
|
|
szymon1051
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!