|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
[pomoc] losowy banner w logu |
Autor |
Wiadomość |
arturc1
|
Wysłany: 26-05-2005, 00:36 [pomoc] losowy banner w logu
|
|
|
Witam.
Niestety moja wiedza okazala sie za mala abym sam mogl to zrobic. Chcialbym, umiescic w prawej czesci mojego loga losowe bannery. Zeby to ladnie wygladalo jak na phpbb2.pl Dodam tylko, ze szukalem w archiwum w/w forum i znalazlem kod zrodlowy ich naglowka jednak nie potrafie go dostosowac do NoseBleed2 wiec lipa. Stad prosilbym kogos kto takie cos juz zrobil badz wie jak to wykonac o pomoc, najlepiej szczegolowa dla laika.
pzdr |
Ostatnio zmieniony przez arturc1 26-05-2005, 00:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo

|
Wysłany: 26-05-2005, 00:38
|
|
|
Przeciez jest rotator w standardzie w wersji Przema.. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
arturc1
|
Wysłany: 26-05-2005, 00:38
|
|
|
Ale da sie zrobic aby bannery byly na logu?
EDIT: bo jakos nie widze takiej opcji, a jak wkleje ten kod z losowym bannerem gdzies w okolicach loga to ono pewnie sie przesunie. |
|
|
|
 |
SouND

|
Wysłany: 26-05-2005, 03:06
|
|
|
Da sie. Musisz zbudowac dodatkowa ramke w ktorej umiescisz zmienna od rotatora np {ROTATE_BANNER_1} i tam bedziesz mial rotacje w miejscu pierwszym w PA |
_________________ Pamietaj że nie udzielam porad na GG!! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!