|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OFF TOP] - Fora - wirtualne dzieła sztuki |
Autor |
Wiadomość |
feuerwehr
|
Wysłany: 20-11-2013, 20:27 [OFF TOP] - Fora - wirtualne dzieła sztuki
|
|
|
Witam,
Off Top w Hyde Parku?! No nie wiem... Ale żeby nie było, dla przyzwoitości tak temat opisuję
Jestem stosunkowo świeżym userem tego forum (pod względem rejestracji), przedtem wyłącznie obfita lektura - nieziemsko wartościowa (tu ukłon w stronę wszystkich userów współtworzących to forum ).
I tak studiując post po poście niczym pasjonującą lekturę, zaglądam nader często do Waszych linków odsyłających do stron forów.
Drodzy userzy, wielki szacunek dla Waszej pracy - ciężkiej (czasochłonnej), żmudnej ale jakże satysfakcjonującej.
Wiele z forów które oglądam to prawdziwe wirtualne dzieła sztuki! Finezyjnie dopieszczone, doprowadzone (i wciąż doprowadzane) do perfekcji! Śmiało można nazwać Wasze "cukierki" inspiracjami dla niejednego "świeżaka".
Podsumowując ów krótki wpis - chciałem Was pochwalić za to co robicie, tworzycie - za Waszą pasję (to jako wyższa forma hobby ).
Zapewne nie ja jeden oglądam Wasze fora, ale niewielu wyraża swoje zdanie, za to wielu anonimowo podziwia |
_________________ Nie złośćcie się - czytam... słucham... pytam... po prostu uczę się obsługi... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 20-11-2013, 20:30
|
|
|
Co ci się najbardziej w nich podoba? |
|
|
|
|
feuerwehr
|
Wysłany: 20-11-2013, 20:57
|
|
|
Hmm... złożoność... Pomysłowość i nietuzinkowość rozwiązań. Ewoluowanie ku doskonałości.
Wiele z forów to mocno "branżowe" dzieła i widać w nich zaangażowanie twórców...
Takie wirtualne rękodzieła stworzone przez cyfrowych rzemieślników, których próżno szukać zrzeszonych w 'Cechach Rzemiosł" itp.
Pasjonaci... to też skromne, ale już w miarę odzwierciedlające stan rzeczy określenie Was - wirtuozów kodu.
Po swoim skromnym forum wiem, że userzy często nie doceniają wkładu administracji w to, że w ogóle się "forum kręci".
Spotkałem się nawet po przejściu na phpBB by Przemo, że "po co", było dobrze (na fora.pl - szok!). Ale tak jest. Są też oczywiście 'świadomi', którzy pochwalą, że zmiany na plus itp.
Wracając do pytania... Grafiki. Są nieodzownym elementem każdego forum i w dużej mierze sprawiają, że przyciągają przysłowiowe oko na dłużej (grafiki - to cała osnowa szaty począwszy od banerów, logo, ikonki po układ strony).
Mody - cała rzesza modów to istne gadżety, które wyróżniają fora pośród innych podobnych. Tyle, że mody to rzecz gustu i nie wszystkim wszystkie się podobają - i nie muszą
Mam nadzieję, że bezmiar fantazji sprawi, że nasza przygoda, czy wręcz podróż życia w tym wirtualnym świecie, będzie wciąż emocjonująca (bo takową jest i pewnie każdy to zna, kiedy wgrywa na serwer zmodyfikowany plik z pytaniem nan ustach "czy odpali" ).
Przemo - jeśli czytasz od czasu do czasu - i cała ekipa - dla Was Wielki Szacun, po prostu...
Link do forum które tworzę od 7 lat ( z czego 7 na f.pl ) - jest w opisie, natomiast do stronki - to w ramach "o mnie" - do odwiedzin której zapraszam - poniżej:
http://www.stowarzyszeniebastion.com/
Pozdrawiam i dziękuję za dotychczasową pomoc
(Pewnie nie raz będę zawracał przysłowiowe 4 litery w "oczywistych" dla Was tematach, ale tak jak mam w opisie... Cytat: | Nie złośćcie się - czytam... słucham... pytam... po prostu uczę się obsługi... |
|
_________________ Nie złośćcie się - czytam... słucham... pytam... po prostu uczę się obsługi... |
|
|
|
|
Woytec
|
Wysłany: 20-11-2013, 22:48
|
|
|
To chodzi ci o skrypt czy o sam wkład w zainstalowanie, dostosowanie itd?
Cieszę się, że jesteś zadowolony ze zmiany |
|
|
|
|
feuerwehr
|
Wysłany: 20-11-2013, 23:12
|
|
|
Skrypt über alles
Ale jako całość rozpatruję, w końcu jest ona jego rozwinięciem
[zaznaczam, nie jestem wykształcony w kierunku informatycznym, a moje "kariery" to Elwro 800, Timex Sinclair 2048, C-64... - spooooro się zmieniło ] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!