|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Regulamin |
Autor |
Wiadomość |
Warmix
|
Wysłany: 22-06-2011, 15:35 Regulamin
|
|
|
Chciałbym, aby podczas rejestracji trzeba było zaznaczyć, że się akceptuje regulamin, tak jak jest np. jak się logujesz na tym forum, można zaznaczyć "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie". Tak, żeby zamiast tego tekstu był odnośnik do regulaminu a obok pole, które trzeba zaznaczyć... |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Woytec

|
Wysłany: 22-06-2011, 19:29
|
|
|
Włącz opcję "Pokazuj regulamin przed rejestracją" |
|
|
|
 |
Piotrek1910
|
Wysłany: 22-06-2011, 19:48
|
|
|
A jak go zmienić |
|
|
|
 |
djsiny
|
Wysłany: 22-06-2011, 19:59
|
|
|
Piotrek1910 napisał/a: | A jak go zmienić | http://www.przemo.org/phpBB2/forum/viewtopic.php?t=43683 |
|
|
|
 |
Warmix
|
Wysłany: 22-06-2011, 20:07
|
|
|
Woytec, tylko nie chcę, żeby najpierw pojawiało się okno z regulaminem, który trzeba zaakceptować, żeby dalej można było wpisywać dalsze dane... tylko aby było, że podczas rejestracji wpisujesz, nick, hasło, maila i na dole była to kratka, którą trzeba zaznaczyć, a obok odsyłacz do regulaminu. Chcę, aby był system, który sprawdzi, czy te pole zostało zaznaczone, czy nie... jeśli nie, to wyświetla się komunikat, że trzeba zaakceptować regulamin. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!