|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:42 |
[problem]Banowanie nie pomaga :( |
Autor |
Wiadomość |
kuziox
|
Wysłany: 16-05-2005, 20:03 [problem]Banowanie nie pomaga :(
|
|
|
Mam na forum pewną wredną userkę. Dostała bana na IP. Wróciła następnego dnia pod innym nickiem, bo ma zmienne IP. No to ban na 2 pierwsze człony (czy jak to nazwać), a pozostałe 2 zastąpiłem gwiazdkami. Dalej nic! Zauważyłem, że na Banliście te gwiazdki same się w liczby zamieniają
No i co mogę jeszcze zrobić żeby się jej pozbyć? Proszę o pomoc, bo ona mi zniszczy forum niedługo
Myślę nad banem na hosta, ale czy to czasem nie może zablokować innych, niewinnych userów? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł
|
Wysłany: 16-05-2005, 20:21
|
|
|
nic na to nie możesz poradzic :]
[ Dodano: 16-05-2005, 21:21 ]
zawsze przez proxy można wejść |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
Radek
|
Wysłany: 16-05-2005, 21:13
|
|
|
sprobuj tak:
1. zbanuj e-maile, nicki itd.
2. jak nei pomoze, to wlacz aktywacje kont -> bedzie musiala z kazdym nowym nickiem aktywowac konto wiec mzoe jej sie znudzi
3. jezeli dalej nic nei da, wlacz aktywacje konta przez admina i wszytkie "podejrzane" nicki poprostu pozostawaij neiaktywne |
|
|
|
|
kuziox
|
Wysłany: 16-05-2005, 21:37
|
|
|
Cytat: | 3. jezeli dalej nic nei da, wlacz aktywacje konta przez admina i wszytkie "podejrzane" nicki poprostu pozostawaij neiaktywne |
Wpadłem na to już wcześniej i to stosuję Ale problem będzie jak mnie nie będzie parę dni na forum i kilka 'normalnych' osób będzie nieaktywowanych. No trudno, ale jakoś muszę wytępić tą userkę. W każdym razie dzięki za chęć pomocy |
_________________ Pisząc na GG/e-mail pamiętaj, że pomagam tylko odpłatnie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!