|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:42 |
Kilka pytań o mod'a do forum |
Autor |
Wiadomość |
royal
|
Wysłany: 15-05-2005, 03:11 Kilka pytań o mod'a do forum
|
|
|
Witam, ostatnio zainstalowałem mod Przema na swoje forum i odnośnie tego kilka pytań:
I.Dlaczego mam zdublowaną nazwę rangi nad emblematem ? Tak samo jest z rangami które dodałem ręcznie w PA
----------------------------------------------
II.Jak można usunąć/wyłączyć poniższy pasek informacji o użytkowniku ?
---------------------------------------------
III.Wrzuciłem na server rangi z tej strony do katalogu Ranks, ale bez zmian, rangi nie pojawiły się. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Paszczak000
|
Wysłany: 15-05-2005, 06:53
|
|
|
2. PA --> Ogólne --> Konfiguracja --> Widoku Tematu --> Poziom użytkownika pod postem --> NIE |
|
|
|
|
pietrex
|
Wysłany: 15-05-2005, 10:16
|
|
|
royal napisał/a: | I.Dlaczego mam zdublowaną nazwę rangi nad emblematem ? Tak samo jest z rangami które dodałem ręcznie w PA |
Może spróbuj zrobić optymalizację bazy...
royal napisał/a: | III.Wrzuciłem na server rangi z tej strony do katalogu Ranks, ale bez zmian, rangi nie pojawiły się. |
Rangi wrzucasz do katalogu templates/twoj_styl/images/ranks |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!