Przesunięty przez: Woytec 18-08-2011, 10:21 |
Obci??enie ! Prawda czy ?cima? |
Autor |
Wiadomość |
WebKriss
|
Wysłany: 17-08-2011, 12:15 Obciążenie ! Prawda czy ścima?
|
|
|
Witam.
Najpierw napisze to co mi napisał najmądrzejszy Pan, który twierdzi, że moje forum obciąża mu serwer:
Witam,
na Pana serwerze zauważono gwałtowny wzrost obciążenia CPU.
Nadal forum dyskusyjne generuje duże obciążenie dla procesora. Przypuszczalnie ponownie pojawił się problem z danym forum. Proszę o wymianę na nowsze oprogramowanie lub na innne.
Proszę o jak najszybszą interwencję.
Pozdrawiam
To dostałem od Pana u którego mam hosting strony i zarazem forum. Pytanie brzmi: czy jest możliwe, aby forum tak mu obciążał CPU? Co z tym zrobić? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
konsum
|
Wysłany: 17-08-2011, 12:18
|
|
|
To co on tam musi miec za padake żeby takie forum obciążało mu CPU w takim stopniu żeby napastował sowich klientów takimi uwagami, chyba coś pokroju PC 186 (CPU 100MHz lata 90).
Proponuje Ci jak najszybciej zmienić hosting i uciec od tego wariata |
|
|
|
 |
WebKriss
|
Wysłany: 17-08-2011, 12:26
|
|
|
Ostatnio nawet mi je wyłączył twierdząc po stopce w której widnieje rok 2003, że oprogramowanie jest stare i nadaje sie do wymiany.
Czekam na inne sugestie i spostrzeżenia. Może da się z tym coś zrobić jednak. |
|
|
|
 |
konsum
|
Wysłany: 17-08-2011, 13:25
|
|
|
Hehe, ale głupki
To walnij sobie w stopce rok 2011, wpisz skrypt ze stajni NASA i napisz im że dopasowałeś się do nich i teraz powinno być OK, a jak nie jest OK tzn. że to wina u nich.
Gdzie masz wykupiony ten hosting? |
|
|
|
 |
Ha$h
Czarna lista

|
Wysłany: 17-08-2011, 13:31
|
|
|
WebKriss, wedlug mnie robia ludzi za glupka |
_________________ Na gg pomagam tylko płatnie ! Bezpłatnie tylko na forum ale nie zawsze! |
|
|
|
 |
WebKriss
|
Wysłany: 17-08-2011, 13:48
|
|
|
hosting tu: www.maronet.pl
Czekam jeszcze na inne spostrzeżenia, które pozwolą mi napisać coś mądrego do Admina tego hostingu. Nie omieszkam jednak prosić go o jakiś dowód, że to moje forum obciąża mu serwer.
A co by było jak na forum siedziało by kilkadziesiąt użytkowników? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
maminowiec

|
Wysłany: 17-08-2011, 17:33
|
|
|
Niech Ci odda kase za hosting i podziękuj mu. Takie forum nie powinno generować tak dużego obciążenia. |
|
 |
|