Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:36 |
Kolorowy prefiks przed popularnym i nowym tematem |
Autor |
Wiadomość |
xlesiu
|
Wysłany: 09-07-2009, 14:23 Kolorowy prefiks przed popularnym i nowym tematem
|
|
|
Kolorowy prefiks przed popularnym i nowym tematem
Dodatek ten zmienia kolor tematu oraz wstawia kolorowy prefiks [POPULARNY] oraz [NOWY] przed nim
Kod: | #################################################################
## MOD Title: Kolorowy prefiks przed popularnym i nowym tematem
## MOD Version: 1.0
## MOD Author: xlesiu
## MOD Description: Dodatek ten zmienia kolor tematu oraz wstawia kolorowy prefiks [POPULARNY] oraz [NOWY] przed nim.
##
##
## Installation Level: Easy
## Installation Time: 1 Minute
## Files To Edit: (1)
## viewforum.php
##
################################################################# |
Co modyfikacja potrafi:
Zmienia kolor tematu oraz wstawia kolorowy prefiks [POPULARNY] oraz [NOWY] przed nim. |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
Ostatnio zmieniony przez Majkelo 12-01-2012, 18:26, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Plati
|
Wysłany: 31-10-2009, 17:23
|
|
|
A jak zrobić żeby tylko napis Nowy/Popularny był kolorowy, a reszta normalna ?? |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 31-10-2009, 17:25
|
|
|
Spróbuj Kod: | $topic_title = '<span style="color: red"><i><b>[POPULARNY]</b></i></span> ' . $topic_title . ''; |
Kod: | $topic_title = '<span style="color: green"><i><b>[NOWY]</b></i></span> ' . $topic_title . ''; |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
treker
|
Wysłany: 31-10-2009, 17:26
|
|
|
Jak dasz tak:
Kod: | $topic_title = '<span style="color: red"><b>[POPULARNY]</b><i></span> ' . $topic_title . '</i>';
|
Kod: | $topic_title = '<span style="color: green"><b>[NOWY]</b><i></span> ' . $topic_title . '</i>'; |
|
|
|
|
|
YoKe11
|
Wysłany: 20-05-2012, 17:09
|
|
|
a gdzie download? |
|
|
|
|
djbooshu
|
Wysłany: 20-05-2012, 19:18
|
|
|
YoKe11 napisał/a: | a gdzie download? |
właśnie :p |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 21-05-2012, 19:03
|
|
|
Nie opłaca się pisać całej instrukcji. Wyżej wymienione kody wstawiamy w viewforum.php za poszczególnymi kodami Kod: | $folder_new = $images['folder_global_announce_new']; |
Kod: | $folder_new = $images['folder_announce_new']; |
Kod: | $folder_new = $images['folder_sticky_new']; |
Kod: | $folder_new = $images['folder_locked_new']; |
Kod: | $folder_new = $images['folder_hot_new']; |
|
|
|
|
|
YoKe11
|
Wysłany: 23-05-2012, 22:01
|
|
|
wiesz jeżeli moodyfikacja jest w gotowych to raczył byś napisać ręczne ponieważ ta modyfikacja nie jest jedyną i może komplikować działanie forum .
Chciał bym jednak instrukcje jak wgrać modyfikację krok po kroku podałeś kody lecz co tam mam wstawić to ja sam nie wiem . przydał by się gotowy plik lecz nawet go nie ma jako junior admin powinieneś o to zadbać szczególnie że to Twój temat ... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Shusky
|
Wysłany: 24-05-2012, 13:12