|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Polskie znaki - B??d DEBUG |
Autor |
Wiadomość |
RozgSzeFka
|
Wysłany: 03-03-2011, 14:32 Polskie znaki - Błąd DEBUG
|
|
|
Witam,
W dzisiejszym dniu zainstalowałem forum phpBB2 by przemo ze stylem warior, lecz zabrało mi polskich znaków po czym wyskoczył błąd gdy chciałem sprawdzić znaki typu "żćńóęąź".
Błąd:
Kod: | Could not insert new word matches
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 11, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('żżźźććśśąąęęńńóó')
Line : 265
File : functions_search.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/ |
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam RozgSzeFka |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MaTeK_
Czarna lista

|
Wysłany: 03-03-2011, 14:33
|
|
|
odbuduj search w PA |
_________________ Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio |
|
|
|
 |
RozgSzeFka
|
Wysłany: 03-03-2011, 14:54
|
|
|
MaTeK_ napisał/a: | odbuduj search w PA |
Mógłbyś wyjaśnić. Ja co do SQL to kompletnie jestem zielony.
[ Dodano: 03-03-2011, 14:55 ]
Już wiem. Byłem pewny, że to w PA - SQL. Zaraz to zrobię i napiszę czy się udało.
[ Dodano: 03-03-2011, 14:57 ]
Zrobiłem, lecz nic to nie dało Pisało, że zakończono w 100% i nic. Może coś jeszcze oprócz tego?
[ Dodano: 03-03-2011, 14:59 ]
Dodam również, że nie mam polskich znaków. Może ta wiadomość coś pomoże.
[ Dodano: 03-03-2011, 15:46 ]
Przepraszam za tyle postów jeden po drugim, lecz nie widzę opcji "edytuj". Nadal mam problem. Moja strona http://lajonycs.pl/index.php - Bez index.php wrzuci Was na stronę startową czyli forum w fazie prac. Nie traktujcie to jako reklamy, po prostu może to jakoś Wam pomoże. |
|
|
|
 |
Woytec

|
|
|
|
 |
RozgSzeFka
|
Wysłany: 03-03-2011, 16:04
|
|
|
To to jest akurat celowo ^^
[ Dodano: 03-03-2011, 16:16 ]
Dobra ten błąd z debug naprawiony, lecz zamiast np: żźć etc. są ? (zapytajniki). |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!