|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z BEER MOD v.2.2 |
Autor |
Wiadomość |
KiLu
|
Wysłany: 20-12-2010, 21:55 Problem z BEER MOD v.2.2
|
|
|
Przy wgrywaniu BEER MOD v.2.2 stronka nie reaguje.Coś takiego mi wyskoczyło
// beer mod include($phpbb_root_path . 'includes/functions_beermod.'.$phpEx);// beer mod define('BEER_TABLE', $table_prefix . 'beers');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/csbahamy/public_html/common.php:2) in /home/csbahamy/public_html/includes/sessions.php on line 548
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/csbahamy/public_html/common.php:2) in /home/csbahamy/public_html/includes/sessions.php on line 549
// beer mod $images['icon_beer'] = "$current_template_images/{LANG}/icon_beer.gif\" width=\"59\" height=\"18";
Fatal error: Call to a member function init() on a non-object in /home/csbahamy/public_html/index.php on line 84
Pomoże ktoś o co biega xD |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
NigdyNiewinny
|
Wysłany: 20-12-2010, 22:06
|
|
|
Zrobiłeś zapytanie SQL ?
Wkleiłeś pliki ?
Napisz do mnie na GG ; ) Pomogę Ci 9140369 |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 20-12-2010, 23:25
|
|
|
Źle wykonałeś instrukcję |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!