phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[OffTopic] NAuka
Autor Wiadomość
kakaboom

Wysłany: 11-10-2011, 20:30   [OffTopic] NAuka

od czego zacząć naukę html'a a w przeszłości php ?
Jakieś materiały pomocne?

Gadatliwa Kasia 

Majkelo

Wysłany: 11-10-2011, 20:34   

Wpisując w googlach frazę "kurs online HTML" masz szereg stron, które wprowadzą Cię w temat HTML/CSS. Jednak ja też tak próbowałem, czytając itd. ale szczerze powiedziawszy...nic z tego nie rozumiałem. Najbardziej uczy praktyka, ściąganie gotowców, lekka edycja itp. ;)

kakaboom

Wysłany: 11-10-2011, 20:49   

A Ty ile masz lat i ode kiedy i od czego zaczynałeś? :D :mrgreen:

Majkelo

Wysłany: 11-10-2011, 20:53   

15, jakoś na przełomie 2008/2009r. zaczynałem chyba od jakiejś durnej strony na stronygratis.pl (wiocha :oops: ) :lol:
No ale ogólnie polecam Ci najpierw opanować HTML + CSS = kosmetyka ;) Potem ew. PHP + MySQL.

Tommekk80

Wysłany: 11-10-2011, 20:59   

Polecam zainstalować sobie xampp , założyć forum na localhoście i grzebać...zmieniać, tworzyć. Jak napisał Michał, najbardziej uczy praktyka.
Możesz skorzystać z pomocy online, (np http://www.kurshtml.edu.pl/ ) poradników.

Powodzenia.

japi55

Wysłany: 11-10-2011, 22:29   

Praktyka uczy, owszem, ale ja stalem w miejscu dopoki nie kupilem ksiazki. To jest o wiele lepsze od kursow online. Tez mam 15 lat, wprowadzilem sie tutaj pod koniec zeszlego roku, w lutym zaczalem cos kumac wiec calkiem nie dawno.

Gadatliwa Kasia 

Cassino

Wysłany: 12-10-2011, 16:03   

Ja od samego początku uczyłem się na phpbb by przemo ;P poprzez edycje szablonów :)
Dziś HTML5 mam ogarnięte na 5+ :P

Nie łapie jedynie PHP i MySQL :(

Odpowiedz do tematu