|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[problem] mam reloadera i nie chce mi wejść teraz portal |
Autor |
Wiadomość |
Pap
|
Wysłany: 13-04-2005, 16:44 [problem] mam reloadera i nie chce mi wejść teraz portal
|
|
|
Witam mam taki problem wgrałem reloadera i teraz wogóle nie chce mi się włączyć portal. Co robić wcześniej prowadziłem portal bia?ogard w htm ale teraz gdy zobaczyłem np dzieńo szpaka (portal pyrzyce) chciałbym sam takie co? zrobić, Bardzo proszę o pomoc gdyż jestem zielony
Z góry dziękuję! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Solinarius

|
Wysłany: 13-04-2005, 16:47
|
|
|
Jak masz 1.9.x to niepotzrebnie wgrywałe? reloadera bo to jest w standardzie |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
 |
Pap
|
Wysłany: 13-04-2005, 18:50
|
|
|
Ok to jak zrobić podstrony w moim portalu, nie mam pomysłu na to, (w dalszym ciągu sugeruj? się portalem pyrzyc http://pyrzyce.infoabc.pl/phpBB2/portal.php ) i jak co? takiego zrobić to co mamy pod odnośnikiem do historia miasta? Bardzo mi zależy na podstronach gdyż mój portal publikuje teksty lokalnej gazety.
Z góry dziękuję za pomoc! |
|
|
|
 |
Solinarius

|
Wysłany: 15-04-2005, 10:40
|
|
|
W tym temacie wszystko omówiłem dokładnie:
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=10660 |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
 |
Pap
|
Wysłany: 15-04-2005, 18:49
|
|
|
Wielkie dzięki!
[ Dodano: 16-04-2005, 13:46 ]
Jak zwiększy? ilość linków w menu portalowym? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!