phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Majkelo
05-05-2012, 22:18
Abreo_loteQ
Autor Wiadomość
Myszax

Posty: 5
Wysłany: 11-07-2013, 11:55   

Dlaczego w nagłówku nie ma Album i Download skoro w PA mam to włączone? Próbowałem edytować overall_header.tpl lecz to nic nie dało.
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
Boltex



Pomógł: 475 razy
Posty: 2239
Wysłany: 11-07-2013, 11:58   

Aby uzyskać pomoc wymagany jest adres forum z problemem.
Podaj pełny, realny adres forum, z http:// (klikalny!), nie używaj aliasów.
Adres ma być w profilu lub w treści posta.
Jesli masz kilka forów, napisz którego problem dotyczy!

Jeśli tego nie zrobisz Twój post zostanie usunięty!
_________________
Nie pisz do mnie na PW/GG, chyba że o to poproszę | Zanim cokolwiek napiszesz radzę zapoznać się Regulaminiem | Przed założeniem nowego tematu sprawdź czy podobny temat już istnieje
Odpowiedź na większość pytań możesz znaleźć TUTAJ lub w FAQ | Poza forum pomagam tylko odpłatnie | Projekt subSilver2.0 - dołącz do nas!
 
     
MixTape^^

Posty: 1
Wysłany: 03-08-2013, 11:14   

Jak zmienić ten napis YourSite!?
 
     
Nexer008


Pomógł: 231 razy
Posty: 772
Wysłany: 03-08-2013, 12:42   

MixTape^^ chyba to nie ten temat ;] I gdzie masz taki napis?
_________________
Niestety, z powodu braku czasu zaprzestałem udzielania się na tym forum. Można się ze mną skontaktować poprzez informacje dodane w profilu.
 
     
sielly

Posty: 10
Wysłany: 06-10-2013, 15:44   

Witajcie, niby ściągam wersję Abreo_LoteQ_v2_1.12.7.rar a mimo to podczas próby zmiany czegokolwiek w profilu wyskakuje mi "Ten adres email jest nieprawidłowy"
 
     
UjaranY22

Posty: 1
Wysłany: 02-01-2014, 14:01   

Witaj czy mógłbyś odezwać sie na gg 8500095 ? ;) Pozdrawiam Phantom,
 
     
Hagis

Posty: 31
Wysłany: 04-01-2014, 21:41   

sielly, miałem ten sam problem i właśnie znalazłem rozwiązanie.

W pliku profile_add_body.tpl
Zmień
Kod:
<input type="text" class="post" style="width:200px" name="email" size="25" maxlength="255" value="{EMAIL}" />

na
Kod:
<input type="text" class="post" style="width:200px" name="email1" size="25" maxlength="255" value="{EMAIL}" />


Mi zaczęło działać, jak by Ci ( lub komukolwiek innemu ) pojawił się jeszcze jakiś błąd tego typu, to porównaj parametry inputów z czystym subSilver. Jak znajdziesz jakąś różnicę ( tutaj email i email1 ), to podmień i sprawdź ;]
 
     
rikofiko

Posty: 3
Wysłany: 04-03-2014, 01:36   

dzieki
 
     
Tomy24


Pomógł: 9 razy
Posty: 62
Wysłany: 04-03-2014, 22:10   

fajny styl gratulacje
 
     
krz_90

Posty: 8
Wysłany: 02-07-2014, 12:09   

Zaktualizowałem forum do najnowszej wersji, a następnie wgrałem ten styl pod nową wersję (wcześniej był ten sam, tylko pod wersję .7). Wszystko ładnie i pięknie, ale nie działa mi shoutbox. Widnieje przy nim ikonka wczytywania, ale nic się nie wczytuje. Jak można to naprawić?

pzdr
 
     
vianne



Pomógł: 73 razy
Posty: 642
Wysłany: 02-07-2014, 12:20   

szablon zaktualizowany ?
_________________
Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia!
 
     
krz_90

Posty: 8
Wysłany: 02-07-2014, 12:49   

tzn? ściągnąłem paczkę pliczków pod najnowszą wersję forum i wgrałem je na serwer, nadpisując poprzednie.

[ Dodano: 04-07-2014, 12:01 ]
Wybaczcie brak edycji posta, ale chciałem podbić wątek. Styl zaktualizowałem wg tematu - http://przemo.org/phpBB2/...ic.php?t=149909 i shoutbox wciąż nie działa. Wyświetla ikonkę wczytywania i nic poza tym.

Jakieś porady co można zrobić? Wersja forum 1.12.8, pod tą samą ściągnięty styl i zaktualizowany.

[ Dodano: 04-07-2014, 12:02 ]
@up
 
     
vianne



Pomógł: 73 razy
Posty: 642
Wysłany: 05-07-2014, 08:09   

http://df-wejherowo.pl/check_files.php -> CheckFiles - phpBB by Przemo wersja 1.12.6p4

zaktualizuj skrypt forum :P
_________________
Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia!
 
     
krz_90

Posty: 8
Wysłany: 05-07-2014, 11:41   

Nie wiem dlaczego cofnęło się do starej wersji, skoro instalowałem 1.12.8... ale mniejsza. Zaktualizowałem skrypt, zaktualizowałem styl i... wciąż nie działa sb. Próbowałem wgrywać pliki z czystej wersji 1.12.8 i wciąż nic. Jeszcze jakieś porady? Bo jestem bliski usunięcia całego forum :P
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
vianne



Pomógł: 73 razy
Posty: 642
Wysłany: 05-07-2014, 11:52   

daj jakiegoś usera testowego aby możnabyło zobaczyć to "na żywo"
_________________
Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,19 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Polecane serwisy

Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a

Sklep z gadżetami

serwis laptopów

phpbb

Polisy Ubezpieczeniowe TU Europa

Design Cart - Tworzenie sklepu internetowego

dnirozwoju.pl

Ranking Hostingów HostingOnline.pl

www.polsystem.pl

www.bidcar.pl

• Zamów reklamę